Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:46 | London, Apr 20 12:46 | New York, Apr 20 08:46
Shanghai, Apr 20 20:46 | Tokyo, Apr 20 21:46 | Sydney, Apr 20 23:46

Колектив "Шахти ім. А.Ф.Засядька" схвалив план приватизації підприємства

Колектив "Шахти ім. А.Ф.Засядька" схвалив план приватизації підприємства




28 березня 2011 в 19:20 - Роман Зайцев


Колектив "Шахти ім. А.Ф.Засядька" схвалив план приватизації підприємства

"Шахта ім. Засядька" повідомила, що трудовий колектив схвалив план приватизації підприємства.



11 березня комісія з приватизації, створена раніше наказом Фонду державного майна і до якої увійшли представники адміністрації та профспілок шахти, завершила складання плану приватизації державного майна компанії, передає "Комерасант" з посиланням на "Українські новини".

Планом передбачено, що шахта імені Засядька буде реорганізована в публічне акціонерне товариство.

"Фактично було розпочато процес реорганізації підприємства в акціонерне товариство. Ні про який продаж, як поспішили повідомити багато засобів масової інформації, мова не йшла і не йде", - заявив голова ради організації орендарів шахти ім. Засядька Юхим Звягільський.

За результатами проведеної оцінки майна підприємства визначена його вартість на рівні 2,194 мільярда гривень, з якої вартість державного майна шахти становить 0,312 мільярда  гривень, а майна організації орендарів - 1,882 мільярда гривень.

Звягільський відзначив, що комісія з приватизації вирішила не включати ряд об‘єктів до статутного фонду майбутнього ПАТ, оскільки відповідно до законодавства вони не можуть бути передані в СФ.

Планом приватизації передбачено випуск іменних простих акцій номінальною вартістю 1 гривня / акція в бездокументарній формі. Всього буде випущено 1971259000 акцій.

За словами голови ради шахти, держчастка, у свою чергу, буде розділена таким чином: 11% акцій будуть реалізовані на конкурсі, 5% - на фондовій біржі, а інші більше 0,5% - буде призначено для пільгового продажу співробітникам підприємства.

Юхим Звягільський спрогнозував, що процес реорганізації шахти може бути завершений у квітні.

Шахта ім. О.Ф. Засядька (м. Донецьк) є першим в Україні підприємством, яке організувало в 2004 році переробку каптуючого шахтного газу, що містить метан, і отримання з нього електричної і теплової енергії.

Підприємство належить до сфери впливу колишнього в.о. прем`єр-міністра, депутата ВР від Партії регіонів Юхима Звягільського, який у 1979-1992 працював його директором, а зараз є його почесним президентом.

Колектив "Шахти ім. А.Ф.Засядька" схвалив план приватизації підприємства


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті