Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:45 | London, Apr 25 07:45 | New York, Apr 25 03:45
Shanghai, Apr 25 15:45 | Tokyo, Apr 25 16:45 | Sydney, Apr 25 18:45

ЄБРР не сподобалося як продали "Укртелеком"

ЄБРР не сподобалося як продали "Укртелеком"




12 травня 2011 в 11:00 - Роман Зайцев


ЄБРР не сподобалося як продали "Укртелеком"

Директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек вважає неконкурентним конкурс з приватизації "Укртелекому".



Про це він сказав в інтерв‘ю газеті "День".

"Дуже шкода, що в процесі приватизації були різні обмеження щодо кандидатів. Після продажу "Криворіжсталі" це був другий конкурс, який дав можливість державі залучити багато претендентів і значно збільшити ціну об‘єкта, а також паралельно забезпечити кращий рівень інвестицій в компанію в майбутньому", - сказав Куусвек.

За його словами, "через обмеження сталося так, що в конкурсі брала участь лише одна компанія. Який це конкурс? Ні. Це не конкурс".

Директор ЄБРР додав, що у зв‘язку з висунутими умовами для учасників справжньої конкуренції не було.

Як повідомлялося, компанія "ЕСУ" - дочірнє підприємство австрійського інвестиційно-фінансового консорціуму EPIC - остаточно розрахувалася за 92,79% акцій "Укртелекому".

Фонд державного майна та ТОВ "ЕСУ" підписали договір купівлі-продажу 92,79% акцій ВАТ "Укртелеком" 11 березня 2011 року.

Відповідно до вимог законодавства, покупець мав сплатити вартість пакета протягом 60 днів з моменту нотаріального посвідчення, тобто з 11 березня. Конкурс з продажу пакета акцій ВАТ "Укртелеком" було оголошено 13 жовтня 2010 року.

ЄБРР не сподобалося як продали "Укртелеком"


Новини Статті Аналітика
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті