Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:34 | London, Apr 20 04:34 | New York, Apr 20 00:34
Shanghai, Apr 20 12:34 | Tokyo, Apr 20 13:34 | Sydney, Apr 20 15:34

Генпрокуратура передумала оскаржувати приватизацію "Луганськтепловоза"

Генпрокуратура передумала оскаржувати приватизацію "Луганськтепловоза"




25 січня 2011 в 10:39 - Роман Зайцев


Генпрокуратура передумала оскаржувати приватизацію "Луганськтепловоза"

Генеральна прокуратура відкликала касаційну скаргу на рішення Апеляційного господарського суду Києва, який 6 грудня 2010 року визнав законність приватизації 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" російській Керуючій компанії "Брянський машзавод".



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на джерело в уряді.

У Фонді державного майна агентству поки не прокоментували цю інформацію.



Як повідомлялося, у зв’язку з подачею Генпрокуратурою касації було призупинене підписання мирової угоди між ФДМ і КК "Брянський машзавод", в рамках якого російський інвестор повинен знову отримати 76% акцій ВАТ "Луганськтепловоз".

Апеляційний господарський суд Києва 6 грудня 2010 року задовольнив апеляцію КК "Брянський машзавод" на рішення Госпсуду Києва про розірвання договору купівлі-продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз", укладеного між КК "БМЗ" і ФДМ 29 червня, а також на рішення про визнання недійсними підсумків конкурсу з позовом другого його учасника - кіпрської Mantara Holding.

15 грудня Кабінет міністрів прийняв розпорядження, згідно з яким сторони укладуть мирову угоду і договір про залік зустрічних вимог, в рамках якого російський інвестор отримає 76% "Луганськтепловозу", а обидві сторони будуть звільнені від зустрічних грошових розрахунків.

"Брянський машзавод", який входить до найбільшої компанії транспортного машинобудування Росії - "Трансмашхолдінгу", виграв відкритий конкурс з продажу 76% держакцій "Луганськтепловозу" 15 червня, запропонувавши за пакет 410 млн. гривень при стартовій ціні 400 млн. гривень.

Генпрокуратура передумала оскаржувати приватизацію "Луганськтепловоза"


Новини Статті Аналітика
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті