Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:59 | London, Apr 25 14:59 | New York, Apr 25 10:59
Shanghai, Apr 25 22:59 | Tokyo, Apr 25 23:59 | Sydney, Apr 26 01:59

Фонд держмайна ще раз спробує продати "Азовкабель"

Фонд держмайна ще раз спробує продати "Азовкабель"




9 грудня 2010 в 11:54 - Роман Зайцев


Фонд держмайна ще раз спробує продати "Азовкабель"

Фонд держмайна оголосив конкурс із використанням відкритості пропозиції ціни за принципом аукціону з продажу 90,8% акцій ВАТ "Азовкабель", який перебуває в процесі санації.



Про це ідеться в оголошенні ФДМ, оприлюдненому в газеті "Відомості приватизації" у середу.

Згідно із повідомленням, стартова ціна держпакета складе 36,855 млн. гривень, що в 3,2 разу вище за стартову ціну, яку фонд пропонував, оголошуючи конкурси з продажу підприємства в 2007-2008 роках.

При цьому, оголошуючи новий конкурс, фонд не ставить, як раніше, перед покупцем умов щодо досягнення конкретних фінпоказників.

Новий власник лише повинен забезпечити протягом року після купівлі погашення кредиторської заборгованості підприємства, визнаного восени 2010 року банкрутом, а також надати концепцію розвитку підприємства, яка містить плани з відновлення виробничої діяльності.

Конкурс відбудеться через 75 днів після оголошення.

ФДМ відзначає, що в 2010 році "Азовкабель" повністю зупинив виробництво і лише зумів виручити 491 тис. гривень від реалізації запасів продукції, товарно-матеріальних цінностей та оренди приміщень.

Раніше завод спеціалізувався на випуску силових кабелів, настановних і освітлювальних дротів.

Наприкінці вересня 2010 року Господарський суд Запорізької області ввів процедуру санації ВАТ "Азовкабель" строком один на рік.

Підприємство було визнано банкрутом за позовом Пенсійного фонду.

ФДМ вже не менше 10 років безуспішно намагається продати "Азовкабель".

З 2001 року підприємство перебувало у процесі реструктуризації, і в кінці 2007 року на затвердження ФДМ був наданий проект змін і доповнень у цей план, на який ВАТ покладало певні надії.

Однак ФДМ в кінці 2008 року наказом припинив процес реструктуризації.

У рамках проведеної реструктуризації на базі та за участю ВАТ була створена низка господарських товариств, зокрема, ТОВ "Азовська кабельна компанія", "Азовкабель-Приват", "Азовкабель-Донелектро", а також ЗАТ "ПП "Азовкабель".

Фонд держмайна ще раз спробує продати "Азовкабель"


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті