Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 02:56 | London, Apr 19 00:56 | New York, Apr 18 20:56
Shanghai, Apr 19 08:56 | Tokyo, Apr 19 09:56 | Sydney, Apr 19 11:56

Фірташ хоче придбати Одеський припортовий

Фірташ хоче придбати Одеський припортовий




15 грудня 2010 в 20:04 - Роман Зайцев


Фірташ хоче придбати Одеський припортовий

Компанія Group DF має намір брати участь у конкурсі з приватизації "Одеського припортового заводу" (ОПЗ). Про це сьогодні заявив голова Group DF Дмитро Фірташ.



"Брати участь ми будемо, а яка ціна буде - мені важко сказати. Взагалі давати оцінки за ціною - невдячна справа: буде конкурс", - заявив Д.Фірташ, відповідаючи на питання журналіста, чи має намір Group DF брати участь в конкурсі з приватизації ОПЗ.
При цьому, за словами Д.Фірташа, у питанні приватизації ОПЗ більш важливим моментом, ніж ціна, є майбутній його власник.

"Якщо ви подивіться, які укрупнення йдуть на світових ринках, ви зрозумієте, що життя змушує об’єднуватися всіх ... Україні вкрай необхідно захистити свій ринок і свого виробника, який вкрай невигідний як конкурент Російськійї Федерації з її дешевим газом", - заявив Д.Фірташ.

Він також зазначив, що в України є великий потенціал ринку мінеральних добрив для с/г і в нього великі перспективи.

"Я думаю, що Президент не даремно виступаючи в ООН говорив про розвиток с/г. А для нього (с/г) хімія - як наркотик. Споживання хімічної продукції може зрости в 3,5-4 рази", - заявив Д.Фірташ і додав, що в Україні необхідно створити велику хімічну компанію, яка б консолідувала всі вітчизняні хімічні підприємства. "Потрібна компанія, яка могла б представляти інтереси України на світовому ринку. Для нас важливо купити тут все, що вийде, а потім купувати поза Україною", - підкреслив Д.Фірташ.

Фірташ хоче придбати Одеський припортовий


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті