Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:42 | London, Apr 20 02:42 | New York, Apr 19 22:42
Shanghai, Apr 20 10:42 | Tokyo, Apr 20 11:42 | Sydney, Apr 20 13:42

ФДМУ у 2010 р. продав державного майна на понад мільярд

ФДМУ у 2010 р. продав державного майна на понад мільярд




24 лютого 2011 в 10:17 - Роман Зайцев


ФДМУ у 2010 р. продав державного майна на понад мільярд

Фонд державного майна України (ФДМУ) у 2010 р. забезпечив надходження коштів в обсязі 8,49 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.



Надходження від приватизації державного майна в Україні на конкурсах та аукціонах склали 1,093 млрд грн.

"Також протягом 2010 року регіональні відділення Фонду державного майна сприяли місцевим органам влади у продажу об‘єктів комунальної власності. Протягом року було приватизовано 2653 об‘єкти на загальну суму 1,023 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Від оренди державного майна до держбюджету було перераховано 606 млн грн та перераховано дивідендів на державні корпоративні права обсягом 251 млн грн.
Згідно повідомлення, протягом 2010 р. на підприємства відповідно до договорів купівлі-продажу надійшло 4,5 млрд грн інвестицій.

Крім того, було нараховано пені та штрафних санкцій за невиконання інвестиційних зобов‘язань у сумі 10 млн грн, перераховано 1 млн грн.

ФДМУ у 2010 р. продав державного майна на понад мільярд


Новини Статті Аналітика
Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті