Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:36 | London, Apr 23 09:36 | New York, Apr 23 05:36
Shanghai, Apr 23 17:36 | Tokyo, Apr 23 18:36 | Sydney, Apr 23 20:36

ФДМ знову спробує продати фабрику з виробництво алмазів



20 січня 2011 в 15:35 - Роман Зайцев


ФДМ знову спробує продати фабрику з виробництво алмазів

Конкурс з продажу цілісного майнового комплексу Київського державного підприємства "Ізумруд" (раніше - Київська фабрика з виробництва алмазів) буде проведено повторно зі зниженням стартової ціни.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на джерело у Фонді державного майна.

За його словами, оголошений наприкінці 2010 року конкурс не відбувся через те, що в ньому взяв участь лише один претендент при мінімально необхідних двох.

Співрозмовник агентства зазначив, що була ще і друга заявка, однак оформлена не належним чином і без відповідного грошового підтвердження, у зв'язку з чим ФДМ був змушений її відхилити.

Він припустив, що деякі потенційні інвестори порахували встановлену на конкурсі стартову ціну в 73,704 млн. гривень, з урахуванням проблем об'єкта, завищеною, тому її зниження призведе до зростання конкуренції та підвищить ймовірність продажу об'єкта.

Як повідомлялося, конкурс з продажу ЦВК "Ізумруда" повинен був пройти 30 грудня. Після його скасування було оголошено новий відбір оцінювача.

За даними ФДМ, до складу цілісного майнового комплексу КДП "Ізумруд" входять 22 об'єкти нерухомості.

Крім того, воно володії двома земельними ділянками: 4,69 га по вул.Сім 'ї Сосніних, 11, і 0,746 га в центрі смт.Рокитне Рівненської області за вул.Незалежності, 11.

Серед основних видів діяльності підприємства "Ізумруд" виробництво ювелірних виробів, здача в оренду власного майна, роздрібна торгівля годинниками та ювелірними виробами та інше.

Площі "Смарагда" з 2002 року до 2009 року здавалися в оренду ТОВ "Ультра-Плюс" і "Торговий дім "Алмаз-Діамант", проте потім суд за позовом підприємства прийняв рішення про їх відселення.

ФДМ знову спробує продати фабрику з виробництво алмазів


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті