Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:14 | London, Apr 19 05:14 | New York, Apr 19 01:14
Shanghai, Apr 19 13:14 | Tokyo, Apr 19 14:14 | Sydney, Apr 19 16:14

ФДМ вимагає припинити спроби зірвати приватизацію МАУ

ФДМ вимагає припинити спроби зірвати приватизацію МАУ




13 грудня 2010 в 09:48 - Роман Зайцев


ФДМ вимагає припинити спроби зірвати приватизацію МАУ

Фонд державного майна вимагає припинити спроби зірвати приватизацію "Міжнародних авіаліній України".



ФДМУ нагадує, що конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності з метою оцінки держпакету акцій - 61,58% МАУ відбувся відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою, затвердженого наказом ФДМУ N2100, зареєстрованому в установленому порядку Мінюстом, повідомляє "ЛІГАБізнесінформ".

Склад конкурсної комісії носить міжвідомчий характер і включає не тільки представників Фонду.

У повідомленні наголошується, що на конкурс було подано заявки від 9 учасників - суб'єктів оціночної діяльності, кожен з яких має відповідний досвід оцінки об'єктів авіаційної галузі.

При визначенні переможця конкурсу конкурсна комісія керувалася критеріями, передбаченими вищевказаним Положенням.

За рішенням конкурсної комісії одноголосно було відхилено, як такі, що не відповідають реальним і є демпінговими, пропозиції тих учасників конкурсу, які вказали вартість виконання робіт у три і більше рази нижче, ніж показники звичайних цін, а також пропозиції учасників конкурсу, які перевищують показники звичайних цін.

Переможець конкурсу - ТОВ "Українська експертна група" - суб'єкт оціночної діяльності, який має достатній досвід роботи на ринку оцінки.

За інформацією, наданою комісії, він безпосередньо брав участь в оцінці об'єктів авіаційної галузі: ТОВ "Авіакомпанія "Донбасаеро", ЗАТ "Авіакомпанія "Аеросвіт", КП "Міжнародний аеропорт Донецьк".

Запропоновані вищевказаним суб'єктом оціночної діяльності терміни і вартість виконання робіт комісією одноголосно були визнані оптимальними.

Нагадаємо, раніше сертифікований оцінювач компанія "ПБ-Консалтинг" повідомила, що має намір оскаржити результати конкурсу, проведеного ФДМ для відбору суб'єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до визначення ринкової вартості держпакета акцій МАУ.

У листі компанії до глави ФДМ наголошується, що встановлений нормативними актами ФДМ непрозорий механізм проведення конкурсу не дає можливості його учасникам, серед яких був "ПБ-Консалтинг", стежити за ходом конкурсної процедури, наслідком чого є дефіцит публічної інформації про проведення конкурсу та його переможця, який штучно підтримується відповідними діями працівників ФДМ.

5 листопада 2010 ФДМ оголосив про приватизацію державного пакету акцій МАУ.

22 листопада голова ФДМ Олександр Рябченко заявив, що Фонд вважає, що реалізаційна ціна 61,58% державного пакету акцій МАУ повинна становити 250 млн. гривень.

Експерти вважають цю суму дуже заниженою.

Як повідомлялося, авіакомпанія "Дніпроавіа", Ігоря Коломойського, готова купити 61,58% акцій авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" за 516,841 млн. гривень.

ФДМ вимагає припинити спроби зірвати приватизацію МАУ


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті