Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:05 | London, Apr 25 13:05 | New York, Apr 25 09:05
Shanghai, Apr 25 21:05 | Tokyo, Apr 25 22:05 | Sydney, Apr 26 00:05

Держпакет "Черкасиобленерго" можуть продати на біржі

Держпакет "Черкасиобленерго" можуть продати на біржі




12 травня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


Держпакет "Черкасиобленерго" можуть продати на біржі

Держпакет акцій компанії ВАТ "Черкасиобленерго" може бути реалізований через фондову біржу.



Про це повідомив глава Фонду державного майна Олександр Рябченко, передає "Інтерфакс".

"Акції всіх енергокомпаній будуть продаватися через конкурс. Винятком може бути хіба що "Черкасиобленерго". Є пункт у договорі Міністерства фінансів з "УкрЕСКО" - акціонер "Черкасиобленерго", що акції повинні продаватися через біржу", - зазначив він.

Разом з тим, Рябченко підкреслив, що механізм продажу акцій цієї компанії буде предметом подальших переговорів.

"Нам потрібно провести переговори з Європейським банком реконструкції та розвитку - один із засновників "УкрЕСКО", як вони бачать цю ситуацію", - сказав він.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів розпорядженням №310 від 11 квітня затвердив розміри держпакетів акцій енергокомпаній, які підлягають приватизації в 2011 році.

Продажу, зокрема, підлягає 21% держпакету акцій "Черкасиобленерго" разом з 25% пакетом акцій цього підприємства, що належить підконтрольному державі ЗАТ "УкрЕСКО".

Ще 25% +1 акція енергокомпанії залишаться у власності держави.

"Черкасиобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі на території Черкаської області, надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.

Держпакет "Черкасиобленерго" можуть продати на біржі


Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті