Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:36 | London, Apr 25 23:36 | New York, Apr 25 19:36
Shanghai, Apr 26 07:36 | Tokyo, Apr 26 08:36 | Sydney, Apr 26 10:36

Австрійці кажуть, що не продаватимуть "Укртелеком" Ахметову

Австрійці кажуть, що не продаватимуть "Укртелеком" Ахметову




23 грудня 2010 в 09:55 - Роман Зайцев


Австрійці кажуть, що не продаватимуть "Укртелеком" Ахметову

Австрійський інвестиційно-фінансовий консорціум "Epic", який виявився єдиним з можливих претендентів на участь у приватизації ВАТ "Укртелеком", планує після придбання компанії провести у ній масштабну реструктуризацію. Про це сказав Петер Голдшайдер, керуючий партнер компанії "Epic".



Як повідомляє "HITech.Expert" за словами П.Голдшайдера, незважаючи на те, що компанія є фінансовим інвестором, купівля "Укртелекому" - довгострокова інвестиція для компанії.

Він здивований, що на конкурс не подали свої заявки російські компанії. П.Голдшайдер чекав конкуренції з боку російських компаній Altimo і МТС. Проте він передбачив, що для потенційних покупців стартова ціна у розмірі понад 1 млрд. виявилася дуже істотною.

За словами П.Голдшайдера, "Epic" на сьогодні розуміє всю серйозність покладених на інвестора соціальних зобов'язань, які включені в обов'язкові умови конкурсу з приватизації ВАТ "Укртелеком". Проте інвестор готовий піти на серйозні інвестиції у розвиток компанії, для того щоб провести повномасштабну реструктуризацію діяльності оператора. Основна мета компанії як фінансового інвестора реструктурувати компанію, щоб через якийсь час перепродати компанію.

П.Голдшайдер зазначив, що у компанії "Epic" є успішний досвід роботи у сфері телекому і сподівається, що їхня компетенція у цій сфері допоможе ВАТ "Укртелеком" вийти на хороший рівень позитивного показника EBITDA (прибуток до сплати податків і нарахування амортизації), що позитивно позначиться на капіталізації компанії.

Він також спростував інформацію про те, що "Epic" діє в інтересах "Deutsche Telekom". За його словами, умови конкурсу забороняють інвестору перепродувати актив протягом декількох років.

Відповідаючи на питання, чи не боїться його компанія блокування продажу контрольного пакету акцій "Укртелекому" в судах, П.Голдшайдер висловив надію, що українська влада встане на захист іноземних інвесторів і не дозволять міноритарним акціонерам заблокувати продаж компанії.

Нагадаємо, заявку на участь у конкурсі з приватизації державного пакету акцій ВАТ "Укртелеком" подало ТОВ "ЕСУ" "дочка" австрійського концерну "Epic".

Австрійці кажуть, що не продаватимуть "Укртелеком" Ахметову


Новини Статті Аналітика
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті