Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:10 | London, Apr 25 09:10 | New York, Apr 25 05:10
Shanghai, Apr 25 17:10 | Tokyo, Apr 25 18:10 | Sydney, Apr 25 20:10

Янукович каже, що термін відшкодування ПДВ повинен скоротитися до 28 днів



23 лютого 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


Янукович каже, що термін відшкодування ПДВ повинен скоротитися до 28 днів

Термін відшкодування ПДВ повинен скоротитися з 74 до 28 днів. Про це в ході засідання комітету з економічних реформ заявив Президент України Віктор Янукович.



В. Янукович заявив, що він ставить завдання, щоб термін такого відшкодування для сумлінних платників податків скоротився з 74 до 28 днів.

Президент наголосив, що це питання має стати одним з пріоритетних для уряду.

Відзначимо, Державна податкова служба у березні переходить на автоматичне відшкодування податку на додану вартість. Як заявив тоді голова Державної податкової служби Віталій Захарченко, це - виконання доручення Президента.

Нагадаємо, у січні 2011 р. до бюджету було зібрано 7 млрд. грн. ПДВ. Крім того, у січні підприємцям відшкодували 2,7 млрд. грн.

Янукович каже, що термін відшкодування ПДВ повинен скоротитися до 28 днів


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті