Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:13 | London, Apr 20 02:13 | New York, Apr 19 22:13
Shanghai, Apr 20 10:13 | Tokyo, Apr 20 11:13 | Sydney, Apr 20 13:13

В МВФ радять Азарову не спішити з Податковим кодексом

В МВФ радять Азарову не спішити з Податковим кодексом




4 жовтня 2010 в 10:40 - Роман Зайцев


В МВФ радять Азарову не спішити з Податковим кодексом

Глава МВФ Домінік Стросс-Кан радить українському уряду діяти послідовно і не поспішати міняти податкове законодавство.  



Про це він заявив на щорічному ялтинському форумі YES у суботу, пише газета "Дело".

Очільник МВФ зазначив, що іноземним інвесторам для приходу в Україні потрібно перш за все передбачуване законодавство і послідовне його застосування.

"Податки - не єдина відповідь, що потрібно інвестору. Інвестори зі мною не говорять про податки", - зазначив Стросс-Кан.

Він порадив прем‘єр-міністру України Миколі Азарову, який також брав участь в ялтинському форумі, діяти послідовно і не поспішати зі зміною податкового законодавства.

Азаров на це зауваження відповів, що чудово розуміє - зниження податків, це не найголовніше для інвесторів.

Прем‘єр назвав три головні складові, над якими працює уряд для поліпшення інвестиційного клімату: дерегуляція, захист власності і невтручання держави.



Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті