Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:41 | London, Apr 25 07:41 | New York, Apr 25 03:41
Shanghai, Apr 25 15:41 | Tokyo, Apr 25 16:41 | Sydney, Apr 25 18:41

Уряд звільнить будівельників від ПДВ

Уряд звільнить будівельників від ПДВ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 вересня 2010 в 11:30 - Роман Зайцев


Уряд звільнить будівельників від ПДВ

У новий Податковий кодекс включено положення про скасування ПДВ на будівельно-монтажні роботи на об'єктах, що зводяться за програмою будівництва доступного житла або за держкошти.  



Про це газеті "Дело" повідомили в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва.

"Наша пропозиція про те, щоб з будівельно-монтажних робіт з будівництва доступного житла та житла, яке будується за державні кошти, зняти ПДВ", - пояснює заступник міністра регіонального розвитку і будівництва Дмитро Ісаєнко.

За його словами БудМонтаж в загальному обсязі будівництва займає близько 60%. Якщо все прорахувати, то на 8% - 9% це знизить вартість будівництва.

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку та будівництва заявляє про початок реалізації програми будівництва доступного житла, яка направлена на добудову об‘єктів з високим ступенем готовності.

Перші 100 млн. гривень з 330 млн. гривень, передбачені в Держбюджеті на 2010 рік були отримані минулого тижня.

За словами Ісаєнка, на 100 млн. можна побудувати близько 900 квартир, а на 330 млн. - близько 3 тис. квартир.

Що стосується перспектив 2011 року, то поки в державному бюджеті прописано 390 млн. гривень на будівництво доступного житла.

Відзначимо, що Міжвідомча комісія відібрала 70 об‘єктів незавершеного будівництва зі ступенем готовності більше 70%, забудовники яких можуть брати участь в програмі будівництва доступного житла.

Спочатку державний бюджет передбачав 1,04 млрд. гривень зі стабілізаційного фонду для забезпечення житлом пільгових категорій громадян і підтримки програми будівництва доступного житла в 2010 році, але 8 липня Верховна рада зменшила цю суму до 330 млн. гривень у результаті секвестру держбюджету.

Уряд звільнить будівельників від ПДВ


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті