Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:40 | London, Apr 20 08:40 | New York, Apr 20 04:40
Shanghai, Apr 20 16:40 | Tokyo, Apr 20 17:40 | Sydney, Apr 20 19:40

Податок на яхти та літаки введуть вже з наступного року

Податок на яхти та літаки введуть вже з наступного року




4 листопада 2010 в 11:10 - Роман Зайцев


Податок на яхти та літаки введуть вже з наступного року

Податок на яхти та літаки планується ввести не з 2014, а вже з 2011 року, а податок на нерухомість - не з 2011, а з 2012 року. Відповідні зміни були внесені при доопрацюванні проекту Податкового кодексу до другого читання.  



Про це сьогодні на засіданні повідомив голова комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік, передає "ЛІГАБізнесінформ".

Хомутиннік нагадав, що в першому читанні пропонувалося ввести податок на такі засоби пересування, як літаки, вертольоти і яхти, з 2014 року, але робоча група погодилася "прискорити" його і ввести з 1 січня 2011 року.

Що стосується податку на нерухомість, то при доопрацюванні цієї позиції до другого читання був виписаний механізм нарахування і розрахунку цього податку.

Зокрема, передбачено створення єдиного державного реєстру нерухомості, а для цього потрібен час.

Після запровадження цієї норми в дію податкові служби отримуватимуть з реєстру дані про нерухомість, розраховувати суму податку і до 15 квітня кожного року надавати рахунок платника податків.

Розрахуватися платник податків повинен буде до 15 жовтня.

Крім того, у проекті Податкового кодексу пропонується збільшити з 100 до 120 метрів квадратних площа квартири, яка не обкладається таким податком, для приватних будинків неоподатковувану податком площу також планують збільшити - з 200 до 250-300 кв. метрів.

Податок на яхти та літаки введуть вже з наступного року


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті