Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:46 | London, Apr 18 03:46 | New York, Apr 17 23:46
Shanghai, Apr 18 11:46 | Tokyo, Apr 18 12:46 | Sydney, Apr 18 14:46

Податківцям дозволили вилучати готівку у платника податків

Податківцям дозволили вилучати готівку у платника податків




7 січня 2011 в 14:30 - Роман Зайцев


Податківцям дозволили вилучати готівку у платника податків

Співробітникам Державної податкової служби дозволяється вилучати готівку у платника податків, в тому числі виявлені в його касі, для відшкодування податкового боргу, дотримуючись при цьому вимоги Податкового кодексу.



Це закріплено постановою Кабінету міністрів №1244 "Деякі питання реалізації ст. 95 Податкового кодексу України" від 29 грудня, текст якої оприлюднений на урядовому веб-сайті.

"У рахунок погашення податкового боргу направляється також готівка, виявлена працівниками (ДПСУ) в касі платника податку, в тому числі у ящику реєстратора розрахункових операцій, і в інших місцях зберігання коштів", - говориться в документі.

При цьому в документі відзначається, що сума готівки, яка підлягає вилученню, не повинна перевищувати суму податкового боргу, а саме вилучення має здійснюватися з урахуванням вимог п. 95.2-95.4 ст. 95 Податкового кодексу.

Цією ж постановою Кабмін затвердив порядок зміни початкової ціни продажу майна платника податків, яке перебуває в податковій заставі, в рахунок погашення його податкового боргу та публікації інформації про час та умови проведення відповідних торгів, а також порядок компенсації витрат, пов'язаних із публікацією інформації про склад призначеного для продажу заставленого майна.

Документ набув чинності одночасно з Податковим кодексом - з 1 січня 2011 року.

Податківцям дозволили вилучати готівку у платника податків


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті