Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 03:18 | London, Apr 18 01:18 | New York, Apr 17 21:18
Shanghai, Apr 18 09:18 | Tokyo, Apr 18 10:18 | Sydney, Apr 18 12:18

Підприємці обіцяють Януковичу 200 тисяч мітингувальників

Підприємці обіцяють Януковичу 200 тисяч мітингувальників




26 листопада 2010 в 15:20 - Роман Зайцев


Підприємці обіцяють Януковичу 200 тисяч мітингувальників

Підприємці, які протестують на Майдані Незалежності в Києві проти прийняття Податкового кодексу, готують на понеділок, 29 листопада, масову акцію, на яку може зібратися до 200 тисяч осіб.  



Про це заявив прес-секретар протестуючих Сергій Фісун, повідомляє видання "Сегодня".

У наметовому містечку на Майдані у п‘ятницю перебуває близько сотні підприємців та представників громадських організацій, які теж протестують проти Податкового кодексу.

"Настрої в нас не змінилися, о 13.00 буде виступ, ми розповімо про свої цілі. Масову акцію готуємо на понеділок, можливо, буде навіть до 200 тис. осіб", - розповів Фісун.

Меню протестуючих, у порівнянні з першими днями мітингів, урізноманітнили. Тепер у наметовому містечку окрім бутербродів і солінь роздають гарячі супи, пшонку, цибулю, хтось навіть приніс аджику.

"Продуктів вистачає, їжею запаслися надовго. Багато що приносять київські підприємці, які самі не можуть стояти на Майдані", - розповіла кухар наметового містечка, торговець одягом з Львівської області.

Ночували протестуючі в наметах, їх зараз на Майдані вісім. Спали на дерев‘яних піддонах, утеплених декількома шарами пінопласту і ковдрами. Гріються обігрівачами УФО.

Як повідомлялося, з понеділка на Майдані Незалежності в Києві проходить безстрокова акція протесту підприємців. Вони вимагають від президента Віктора Януковича застосувати право вето до прийнятого Верховною радою на минулому тижні Податкового кодексу, який  серйозно міняє умови ведення бізнесу за спрощеною системою  оподаткування.

Проти набуття чинності Податкового кодексу протестують і в інших містах України.

Сам документ, за словами першого заступника глави Адміністрації президента Ірини Акімової, ще не надійшов на підпис голові держави. У той же час, Акімова відзначила, що Податковий кодекс викликав занепокоєння президента.

Підприємці обіцяють Януковичу 200 тисяч мітингувальників


Новини Статті Аналітика
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Про нас думають погано лише ті, хто гірше нас, а ті хто краще нас ... Їм просто не до нас.

Омар Хайям
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті