Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:33 | London, Apr 25 10:33 | New York, Apr 25 06:33
Shanghai, Apr 25 18:33 | Tokyo, Apr 25 19:33 | Sydney, Apr 25 21:33

Під автоматичне ПДВ підпадають вже більше 50 компаній

Під автоматичне ПДВ підпадають вже більше 50 компаній




28 квітня 2011 в 09:40 - Роман Зайцев


Під автоматичне ПДВ підпадають вже більше 50 компаній

Під критерії, необхідні для автоматичного відшкодування ПДВ, підпадають вже більше 50 компаній.



Про це повідомила на брифінгу перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова, передає "ЛІГАБізнесінформ".

"Повністю задоволеним в питанні автоматичного відшкодування ПДВ можна бути тоді, коли ця тема була б повністю знята з порядку денного. Вона ще не знята. У той же час, намітилася позитивна динаміка, тому що кількість компаній, які потрапили до списку на автоматичне повернення ПДВ, вже подвоїлося", - зазначила Кімова.

За її словами, сьогодні критеріями на автоматичне відшкодування відповідають більше 50 компаній.

Вона повідомила, що останні два тижні по темі автоматичного відшкодування ПДВ проводилися консультації з вітчизняними та зарубіжними підприємцями.

"Практично більшість представників бізнес-асоціацій відзначають, що проблема зрушила з місця", - підкреслила вона.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи можливий перегляд критеріїв, по яких проходить відбір підприємств, Акімова зазначила: "Змінювати критерії можна тоді, коли зрозуміло, що механізм погано працює. Питання було в тому, що податковим органам необхідно було перевірити на відповідність цим критеріям товаровиробників, які подали заявки. А саме претензії до самих критеріям з боку бізнес-асоціацій було не так багато".

Нагадаємо, раніше в Державній податковій службі заявили, що відшкодування ПДВ в автоматичному режимі в сумі більш ніж 457 мільйонів гривень отримають 35 підприємств.

Під автоматичне ПДВ підпадають вже більше 50 компаній


Новини Статті Аналітика
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Мiнiстерство енергетики хоче обнулити ПДВ на імпорт нафти і нафтопродуктів Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті