Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:02 | London, Apr 23 10:02 | New York, Apr 23 06:02
Shanghai, Apr 23 18:02 | Tokyo, Apr 23 19:02 | Sydney, Apr 23 21:02

Парламент у четвер ухвалив Податковий кодекс

Парламент у четвер ухвалив Податковий кодекс




19 листопада 2010 в 10:40 - Роман Зайцев


Парламент у четвер ухвалив Податковий кодекс

Парламент у четвер ухвалив проект Податкового кодексу в другому читанні та в цілому. За відповідне рішення проголосувало 269 народних обранців.  



Як відомо, депутати приймали кожну статтю документу два дні - у вівторок і четвер. В середу над ним парламентарії працювали в профільному комітеті Ради.

Під час прийняття в сесійній залі було розглянуто більше 4 тисяч поправок і пропозицій. Переважну частину з них було відхилено парламентською більшістю.

В новому варіанті Податкового кодексу депутати передбачили нові види перевірок для податківців та надали їм можливість застосовувати адміністративний арешт майна підприємців у разі невиконання ними своїх обов‘язків.

Окрім цього, парламент проголосував за зниження податку на прибуток з 25% до 16%.

Також депутати залишили в новому проекті оподаткування депозитів фізичних осіб, яке має бути впроваджене в 2015 році, і податок на нерухоме майно.

Серед іншого, Рада підвищила акцизний збір на моторні бензини та дизпаливо, зберегла ставки акцизу на спирт, алкогольні напої й сигарети, і ввела акциз на скраплений газ.

При цьому найбільшого резонансу викликало затвердження депутатами нової спрощеної системи оподаткування. Відповідне питання обговорювалось близько години.

Утім, багато питань документу ще вимагають доопрацювання, зазначили в парламенті представники усіх депутатських фракцій у своїх заключних промовах.

Парламент у четвер ухвалив Податковий кодекс


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті