Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:48 | London, Apr 25 22:48 | New York, Apr 25 18:48
Shanghai, Apr 26 06:48 | Tokyo, Apr 26 07:48 | Sydney, Apr 26 09:48

Обама погодився продовжити податкові пільги для багатих

Обама погодився продовжити податкові пільги для багатих
За матеріалами: Bloomberg
Рейтинг: 0
Голосів: 0




12 листопада 2010 в 07:06 - Христина


Обама погодився продовжити податкові пільги для багатих

Президент США Барак Обама погодився продовжити податкові пільги, вигідні для американців з високими доходами. Про це заявив радник президента Девід Аксельрод. За його словами, це єдиний спосіб зберегти низькими податки для громадян США з середнім достатком.  



"Президент чітко дав зрозуміти, що продовження пільг є його головним пріоритетом і він готовий йти на компроміси, щоб домогтися свого", - заявив Аксельрод, повідомляє Bloomberg.

На минулому тижні Обама сказав, що готовий обговорювати питання пільг з республіканцями, які після недавніх виборів отримали більшість у Палаті представників і збільшили кількість своїх місць у Сенаті. Конгресмен-республіканець від штату Огайо Джон Бенер заявив, що його партія вимагає продовження пільг для всіх категорій.

Термін дії всіх податкових пільг, введених для фізичних осіб під час президентства Джорджа Буша, закінчується в 2011 році. Обама раніше заявляв, що не бажає продовжувати пільги для громадян, які заробляють понад 200 тисяч доларів на рік на людину або 250 тисяч на родину.

На різні категорії осіб підвищення повинно було позначитися по-різному. Так, кожному платнику податків з доходом від 200 до 500 тисяч доларів, доведеться виплачувати до бюджету на 532 долара на рік більше. Що стосується громадян, які отримують від 500 тисяч до мільйона, то для них податки збільшаться відразу на 10 тисяч. Особам з доходом більше мільйона доведеться платити додаткові 100 тисяч доларів.

За підрахунками Конгресу, продовження податкових пільг в довгостроковій перспективі обійдеться американському бюджету в 5 трильйонів доларів недоотриманих доходів.

 

Обама погодився продовжити податкові пільги для багатих


Новини Статті Аналітика
Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 27.01.2011. Падіння єни Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 27.01.2011. Падіння єни
Доходи населення в Україні збільшились на 23,1% Доходи населення в Україні збільшились на 23,1% Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Доходи банків України у І кв. склали 34 млрд грн. Доходи банків України у І кв. склали 34 млрд грн. Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Доходи Пенсійного фонду в 2010 р. склали 193,7 млрд грн. Доходи Пенсійного фонду в 2010 р. склали 193,7 млрд грн. Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінфін здійснив виплату доходів за ОЗДП на $75 млн. Мінфін здійснив виплату доходів за ОЗДП на $75 млн. Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті