Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 15:03 | London, Apr 23 13:03 | New York, Apr 23 09:03
Shanghai, Apr 23 21:03 | Tokyo, Apr 23 22:03 | Sydney, Apr 24 00:03

Малі підприємці сьогодні не цікаві податкової міліції

Малі підприємці сьогодні не цікаві податкової міліції




8 грудня 2010 в 11:23 - Роман Зайцев


Малі підприємці сьогодні не цікаві податкової міліції

Малі підприємці сьогодні не цікаві податкової міліції. Про це заявив перший заступник голови Державної податкової адміністрації, начальник податкової міліції Віктор Шейбут.



"Наш пріоритет - це робота над схемами, тому що приватний підприємець сьогодні нам не цікавий", - сказав він.

"Я намагався зустрічатися з лідерами підприємницьких рухів, представлених на Майдані. Я їм сказав, що вони податкової міліції не цікаві, особливо, при чесну сплату податків і вказівці доходів. Тоді ми взагалі не будемо звертати на них ніякої уваги", - підкреслив Шейбут.

Він також відзначив, що отримана вказівка від голови уряду Миколи Азарова не займатися сьогодні малим бізнесом, повідомляє "ЛІГАБізнесінформ".

"Це не дає значних результатів, тільки займає час оперативного працівника, а воно дорого коштує. Тому ми не чіпаємо малий бізнес", - підкреслив глава податкової міліції.

Малі підприємці сьогодні не цікаві податкової міліції


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті