Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:27 | London, Apr 25 13:27 | New York, Apr 25 09:27
Shanghai, Apr 25 21:27 | Tokyo, Apr 25 22:27 | Sydney, Apr 26 00:27

Кінах може запропонувати Януковичу ветувати проект Податкового кодексу

Кінах може запропонувати Януковичу ветувати проект Податкового кодексу




19 жовтня 2010 в 16:50 - Роман Зайцев


Кінах може запропонувати Януковичу ветувати проект Податкового кодексу

Голова Українського союзу промисловців та підприємців, народний депутат України від фракції Партії регіонів Анатолій Кінах не виключає, що Економічна рада при УСПП може пропонувати президенту України ветувати проект Податкового кодексу. Про це він сказав під час брифінгу.  



"Новий проект Податкового кодексу містить як позитивні, так і ряд дискусійних моментів, останні передусім стосуються оподаткування доходів громадян і житлових приміщень, визначення видів діяльності, у яких можна використовувати спрощену систему оподаткування", - наголосив політик.

Він також додав, що УСПП турбує зменшення граничного розміру виручки до 300 тисяч, кількості найманих працівників до 2 людей, невизначеність норми про перехідний етап для переходу суб’єктів малого бізнесу із спрощеною системи оподаткування, обліку звітності на загальну систему оподаткування.

"Якщо ці питання будуть не врегульовані, то на основі Економічної ради при УСПП та Ради підприємців при Кабміні, ми будемо пропонувати президенту України ветувати цей закон", - додав А.Кінах.

Водночас, політик висловив переконання, що цього не можна допустити, оскільки Україні потрібний якісний збалансований Податковий кодекс, де чітко і оптимально збалансовані функції державного фіскального напрямку і стимулів для підвищення ділової активності.

"Сподіваюся, до другого читання проект податкового кодексу буде покращений. Сьогодні ми вручили голові профільного комітет на 150 сторінках ті зауваження та пропозиції, які сформульовані експертами, промисловцями та підприємцями України", - резюмував він.

Кінах може запропонувати Януковичу ветувати проект Податкового кодексу


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Молдова ветувала створення експертної групи при СОТ для вирішення торгової суперечки з Україною Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті