Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 09:36 | London, Apr 18 07:36 | New York, Apr 18 03:36
Shanghai, Apr 18 15:36 | Tokyo, Apr 18 16:36 | Sydney, Apr 18 18:36

Кабмін пропонує ввести для платників акцизів авансову сплату ПДВ

Кабмін пропонує ввести для платників акцизів авансову сплату ПДВ




9 вересня 2010 в 14:10 - Роман Зайцев


Кабмін пропонує ввести для платників акцизів авансову сплату ПДВ

Кабмін пропонує ввести для платників акцизів авансову сплату ПДВ. В той же час віце-прем’єр Сергій Тігіпко заявив, що Україна не відмовиться від фіксованих податків.  



З 1 січня 2011 року платник податку на додану вартість  разом із сплатою алкогольного і тютюнового акцизного збору повинен здійснювати авансову плату ПДВ у розмірі 20% від суми акцизного збору. Про це говориться в законопроекті Кабміну №6337 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оподаткування) в частині внесення змін в закон "Про ПДВ".

"З 1 січня 2011 року для платників, що здійснюють авансову сплату податку відповідно до дійсного підпункту, суми позитивного (відокремленого) значення, розраховані відповідно до дійсного пункту, визначаються з урахуванням авансової сплати цього податку", повідомляється на офіційному сайті ВР.

Тим часом, під час офіційного візиту до Вашингтона віце-прем’єр Сергій Тігіпко заявив, що Україна не відмовиться від фіксованих податків. За його словами, підтримка малого і середнього бізнесу в післякризовий період є одним з пріоритетів українського керівництва.

"Я впевнений, що ми не відмовимося від фіксованих податків, оскільки вони здійснюються по спрощеній системі. Проте слід звернути увагу на зловживання, що мають місце не з боку малого бізнесу, а з боку великих підприємств. Вони намагаються уникнути загальної системи оподаткування, заважаючи тим самим розвиватися і працювати в нормальних умовах малому бізнесу", - відзначив Тігіпко.

При цьому він підкреслив, що ініціативи по зміні в оподаткуванні уряд обов’язково обговорюватиме з представниками малого і середнього бізнесу.

"Цей процес проходитиме абсолютно прозоро. Ніяких жорстких кроків в цьому напрямі я не припускаю. Ми разом розроблятимемо систему яких-небудь змін і нововведень і обговорюватимемо її з бізнес-колами", - сказав віце-прем’єр.
 

Кабмін пропонує ввести для платників акцизів авансову сплату ПДВ


Новини Статті Аналітика
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті