Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:06 | London, Apr 20 08:06 | New York, Apr 20 04:06
Shanghai, Apr 20 16:06 | Tokyo, Apr 20 17:06 | Sydney, Apr 20 19:06

КАБМІН і підприємці домовились, що спрощена система оподаткування не зміниться



2 грудня 2010 в 10:48 - Ілона Чіркова


КАБМІН і підприємці домовились, що спрощена система оподаткування не зміниться

Спрощена система оподаткування залишається такою ж, як до прийняття Податкового кодексу.



Про це йдеться в Меморандумі про узгодження спільних дій щодо внесення змін до Податкового кодексу, який підписали урядова робоча група та представники малого бізнесу.

Уряд на переговорах представляв міністр фінансів України Федір Ярошенко.

Уряд та підприємці погодилися утворити постійну Координаційну раду малого та середнього бізнесу при Кабміні та включити представників малого та середнього бізнесу до складу громадських рад і колегій органів виконавчої влади.

Сторони також домовилися, що влада не застосовуватиме штрафні санкції з пенсійних внесків, які нараховані на 1 грудня 2010 року для підприємців, що є платниками єдиного податку.

Крім того, Меморандумом передбачено правові гарантії учасникам акцій протесту.

Також передбачено, що керівники відомств, які зробили помилки при підготовці Податкового кодексу, будуть притягнуті до відповідальності.

Таким чином, в Меморандумі узгоджено позиції щодо всіх питань, які турбували підприємців, і визначено механізм участі підприємців у формуванні податкового законодавства, а також громадського контролю за діяльністю влади.

КАБМІН і підприємці домовились, що спрощена система оподаткування не зміниться


Новини Статті Аналітика
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Принципи управління формуванням регіональної системи інновацій Принципи управління формуванням регіональної системи інновацій Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури принципи ефективного мотивування працівників інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті