Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 06:15 | London, Apr 19 04:15 | New York, Apr 19 00:15
Shanghai, Apr 19 12:15 | Tokyo, Apr 19 13:15 | Sydney, Apr 19 15:15

ЄБРР рекомендує Азарову покращити Податковий кодекс

ЄБРР рекомендує Азарову покращити Податковий кодекс
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 вересня 2010 в 10:45 - Роман Зайцев


ЄБРР рекомендує Азарову покращити Податковий кодекс

Керуючий директор ЄБРР у Туреччині, Східній Європі, Кавказі та Центральній Азії Олів'є Декамп вважає, що важлива не наявність Податкового кодексу, а вміння його реалізувати.  



Про це він заявив у неділю, 26 вересня, повідомляє ІМК.

"Я думаю, що новий Податковий кодекс є дуже необхідною частиною законодавства, він повинен забезпечити нові правила гри, щоб зробити податки простими і чесними для кожного. Тому він стане ключовою точкою в удосконаленні податкового клімату, а це зробить Україну привабливою для інвесторів", - розповів Декамп.

"Дирекція ЄБРР і я особисто бачили деякі частини нового Податкового кодексу, і ми висловили уряду України певні пропозиції щодо покращення цього кодексу", - відзначив керуючий директор ЄБРР.

Нагадаємо, керівник делегації ЄБРР, директор від ЄК Васса Лелакіс у п‘ятницю, 24 вересня, під час зустрічі з головою Верховної ради Володимиром Литвином повідомив про фінансування трьох проектів в Україні на суму близько 2 млрд. євро, які будуть здійснюватися під гарантії держави.

Проект Податкового кодексу був внесений на розгляд Верховної ради 21 вересня.

У середу, 22 вересня, голова Литвин заявив, що сподівається на розгляд кодексу 5-8 жовтня.

ЄБРР є найбільшим фінансовим інвестором в Україні.

За даними на 1 січня 2010 року, він узяв зобов‘язання щодо надання інвестицій на суму 4,8 млрд. євро в рамках 194 проектів.

Окрім того, банк заявив, що зберігає плани щодо інвестування в Україну у 2010 році на рівні 2009 року 1,1 млрд євро.

ЄБРР рекомендує Азарову покращити Податковий кодекс


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті