Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:06 | London, Apr 25 14:06 | New York, Apr 25 10:06
Shanghai, Apr 25 22:06 | Tokyo, Apr 25 23:06 | Sydney, Apr 26 01:06

Депутати мають схвалити Податковий кодекс до кінця листопада

Депутати мають схвалити Податковий кодекс до кінця листопада




3 листопада 2010 в 12:30 - Роман Зайцев


Депутати мають схвалити Податковий кодекс до кінця листопада

Проект Податкового кодексу буде розглядатися, починаючи з 16 листопада, і до кінця місяця буде прийнятий.  



Про це заявив голова парламентського комітету з податків Віталій Хомутиннік в інтерв‘ю газеті "Дело".

"Проект Податкового кодексу буде розглядатися починаючи з вівторка, 16 листопада, і до упору - поки не пройдемо всі поправки. На 4 листопада ми могли б виносити тільки готові розділи. Таких лише 12. Якщо винести їх на голосування, буде розірваний документ. Керівництво Верховної ради вирішило, що це недоцільно", - зазначив він.

Відповідаючи на питання, коли Податковий кодекс може набути чинності, Хомутиннік повідомив, що кодекс буде прийнятий парламентом у листопаді і вступить в силу з 1 січня 2011 року.

За його словами, інших варіантів немає.

Як повідомлялося, раніше голова Верховної ради Володимир Литвин підкреслив, що проект Податкового кодексу - це цілісний документ, і парламент не може розглядати його частинами.

Він попросив комітет інтенсифікувати роботу над документом і вийти на той варіант, який можна буде роздати народним депутатам.

Депутати мають схвалити Податковий кодекс до кінця листопада


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рада вирішила розслідувати діяльність Рада вирішила розслідувати діяльність "Лівели" та інших пов’язаних із нею осіб Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті