Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:01 | London, Apr 25 02:01 | New York, Apr 24 22:01
Shanghai, Apr 25 10:01 | Tokyo, Apr 25 11:01 | Sydney, Apr 25 13:01

АМКУ розбереться з ввезенням нафтопродуктів без сплати акцизу і ПДВ

АМКУ розбереться з ввезенням нафтопродуктів без сплати акцизу і ПДВ




6 вересня 2010 в 15:46 - Роман Зайцев


АМКУ розбереться з ввезенням нафтопродуктів без сплати акцизу і ПДВ

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко доручив АМКУ, а також декільком профільним відомствам вивчити ситуацію із ввезенням нафтопродуктів без сплати акцизного збору і ПДВ. Про це повідомила прес-секретар віце-прем'єра Ірина Рудко.  



"Це не наша профільна тема, проте Тігіпко ставлять багато питань про безакцизних ввезенні нафтопродуктів. Тому віце-прем'єр дав доручення розібратися в ситуації", - сказала вона.

Як повідомлялося, протягом серпня Державна митна служба України оформила низку партій світлих нафтопродуктів без справляння акцизного збору і ПДВ.

За даними Новоград-Волинського відділення Енергетичної регіональної митниці, оформлення проводилося для компанії "Лівела".

Джерело агентства в митниці повідомило, що "Лівела" поступово нарощує обсяг ввезення нафтопродуктів в країну за пільговими схемами.

За його даними, у першій декаді серпня компанія ввезла 5,3 тис. тонн палива, в другій - 13 тис. тонн.

"Інтерфакс-Україна"

АМКУ розбереться з ввезенням нафтопродуктів без сплати акцизу і ПДВ


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 06.04.2011
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011 Тижневий огляд ринку ОВДП - 29.03.2011
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Литовці хочуть гнучкої ставки акцизу на бензин в Україні Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті