Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:29 | London, Apr 26 00:29 | New York, Apr 25 20:29
Shanghai, Apr 26 08:29 | Tokyo, Apr 26 09:29 | Sydney, Apr 26 11:29

300 тисяч "спрощенців" перейдуть на звичайні податки

300 тисяч "спрощенців" перейдуть на звичайні податки




23 листопада 2010 в 12:00 - Роман Зайцев


300 тисяч "спрощенців" перейдуть на звичайні податки

Після набирання чинності Податковим кодексом 300 тис. підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування, змушені будуть перейти на загальну систему.  



Про це заявив голова Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський на брифінгу у понеділок, повідомляє агентство "УНІАН".

"Ми підрахували: з двох мільйонів малих підприємців самозайнятих залишається 1 млн. 700 тис.; 300 тис. змушені перейти на загальну форму оподаткування при податку на прибуток 0% до 3 млн. (гривень) обороту на рік", - сказав він.

Як повідомлялося, 18 листопада Верховна рада прийняла Податковий кодекс.

Документом фактично скасована спрощена система оподаткування; підвищується планка прибуткового податку; реформується транспортний податок; вводяться жорсткі рамки застосування пільг; скорочується ставка податку на прибуток, однак розширяється база застосування податку; посилюється фіскальний тиск і розширяються повноваження податківців.

Податковий кодекс викликав громадське обурення, масові акції протесту продовжуються по всій Україні.

Підприємці висунули президенту Віктору Януковичу ультиматум - ініціюватимуть проведення Всеукраїнського референдуму про недовіру президенту і Верховній раді, якщо Янукович не заветує Податковий кодекс.

Представники малого і середнього бізнесу, які сьогодні проводять в Києві акцію протесту проти Податкового кодексу, обіцяють оголосити безстрокову акцію протесту, якщо влада не прислухається до їх вимог.

300 тисяч "спрощенців" перейдуть на звичайні податки


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті