Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:52 | London, Apr 25 06:52 | New York, Apr 25 02:52
Shanghai, Apr 25 14:52 | Tokyo, Apr 25 15:52 | Sydney, Apr 25 17:52

ЗМІ назвали Дурова найбагатшою людиною Росії

ЗМІ назвали Дурова найбагатшою людиною Росії






ЗМІ назвали Дурова найбагатшою людиною Росії

Дурову пропонували 30 млрд доларів за 5-10% месенджера, але він відмовився. ЗМІ вважають, що потенційно статок Дурова може бути більшим, ніж у Потаніна.




Творцеві Telegram Павлу Дурову пропонували 30 млрд доларів за придбання 5-10% месенджера, повідомляє The Bell з посиланням на два джерела, близьких до Дурова.

Як пише finanz.ru, виходячи з цієї оцінки Дуров є найбагатшою людиною Росії, набагато випереджаючи нинішнього лідера списку Forbes - власника Норнікеля Володимира Потаніна, чиї активи оцінюються в 19,7 млрд доларів.

Зазначається, що Дуров відмовився продавати частку, незважаючи на те, що створений ним месенджер інвестори оцінили як одну з найдорожчих компаній Росії - дорожче, наприклад, ніж Яндекс (22 млрд доларів), найбільший золотошукач Полюс (27,3 млрд доларів), або четверту за обсягами видобутку нафтову компанію Сургутнафтогаз (21,9 млрд доларів).

Видання нагадує, що Дуров фінансує Telegram за свої гроші після продажу ВКонтакте і 2 тисяч біткоїнів.

Зазначається, що в 2017 році месенджер оцінювали в 3-5 млрд доларів.

Також днями The Information повідомило, що Telegram хоче залучити кредит в млрд доларів, щоб розрахуватися з іншим кредитом і не продавати частки.

Сам Дуров заявив, що для месенджера отримання кредиту - один із способів "залишатися повністю незалежним і вірним своїм цінностям за реалізації стратегії монетизації".

Днями Дуров повідомив, що кількість активних користувачів Telegram перевищила 500 млн, в тому числі 25 млн нових користувачів тільки за три дні.

Популярність Telegram почала зростати після блокування облікового запису президента США Дональда Трампа в Twitter і видалення соцмережі Parler з App Store і Google Play, якою користувалися його прихильники.

Варто зазначити, що на тлі зростання користувачів Telegram у мережі з’явилася інформація про можливе видалення соцмережі з App store і Google play.


Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

ЗМІ назвали Дурова найбагатшою людиною Росії


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті