Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 10:06 | London, Apr 16 08:06 | New York, Apr 16 04:06
Shanghai, Apr 16 16:06 | Tokyo, Apr 16 17:06 | Sydney, Apr 16 19:06

Зі сховищ за добу відібрали рекордний обсяг газу

Зі сховищ за добу відібрали рекордний обсяг газу






Зі сховищ за добу відібрали рекордний обсяг газу

Похолодання останніх днів призвело до рекордних за три роки відборів газу з газосховищ.




 
З українських підземних сховищ газу (ПСГ) за останню добу було відібрано рекордну кількість газу - 136 мільйонів кубометрів. Про це у вівторок, 19 січня, повідомив керівник оператора українських підземних газосховищ держкомпанії Укртрансгаз Сергій Перелома в Facebook.
 
За його словами, це є рекордним показником за останні п’ять років.
 
"Рекордні обсяги відбору газу - доказ успішності європейського вектора, який ми так активно розвивали минулі роки. У ці дні ми відбираємо газ із ПСГ не тільки для потреб українських, а й для іноземних замовників", - повідомив Перелома.
 
Так само він відзначив, що востаннє обсяги відбору наближалися до такого значення на початку березня 2018 року - в один з останніх етапів "газової війни" з Газпромом. З українських ПСГ 1 березня 2018 року було відібрано 116 мільйонів кубометрів.
 
Тим часом в Укренерго сьогодні заявили про критичну нестачу вугілля. Менш ніж за три місяці запаси вугілля на складах теплоелектростанцій впали в 5,2 разу.
 
Також повідомлялося, що газ в Україні став соціально значущим товаром, що дало можливість державі регулювати ціни на нього.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Зі сховищ за добу відібрали рекордний обсяг газу


Новини Статті Аналітика
Офіційний курс долара на новому максимумі Офіційний курс долара на новому максимумі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті