Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:31 | London, Apr 19 21:31 | New York, Apr 19 17:31
Shanghai, Apr 20 05:31 | Tokyo, Apr 20 06:31 | Sydney, Apr 20 08:31

За тиждень з банків Латвії вивели €365 млн

За тиждень з банків Латвії вивели €365 млн
Рейтинг: 0
Голосів: 0






За тиждень з банків Латвії вивели €365 млн

Комісія з ринку фінансів і капіталу прогнозувала, що після введення заборони для латвійських банків працювати з нерезидентами з них будуть виведені мільярди євро.




 
Вкладники протягом тижня вивели з латвійських банків вклади на суму 365 мільйонів євро. Про це свідчать дані Комісії з ринку фінансів і капіталу (FKTK), пише РІА Новости.
 
"На цей момент у латвійських банках зберігаються вклади на 18,37 мільярда євро, що є найнижчим рівнем за останні п’ять років. Протягом минулого тижня вкладники вивели 365 мільйонів євро", - зазначили у FKTK.
 
Раніше комісія прогнозувала, що після введення заборони для банків працювати з нерезидентами з латвійських банків будуть виведені мільярди євро.
 
Загалом з 13 лютого, коли США запропонували вжити заходів проти ABLV Bank за порушення міжнародних санкцій, обсяг вкладів у Латвії знизився на 2,15 мільярда євро, або на 10,5%. Банк ABLV заявив про самоліквідацію.
 
FTFK має намір домогтися, щоб частка вкладів нерезидентів у банках Латвії знизилася з нинішніх 35% до 5%.
 
Раніше повідомлялося, що главу Центрального банку Латвії Ільмара Римшевича затримало антикорупційне бюро в рамках кримінальної справи.
 
Глава Центробанку Латвії заперечує всі звинувачення
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet.

За тиждень з банків Латвії вивели €365 млн


Новини Статті Аналітика
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Енергетики повернули світло для 47 тис. абонентів після атак Росії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Долар досяг історичного максимуму в Україні Долар досяг історичного максимуму в Україні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів Ціна біткойна піднялась до 64 тисяч доларів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті