Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:36 | London, Apr 24 01:36 | New York, Apr 23 21:36
Shanghai, Apr 24 09:36 | Tokyo, Apr 24 10:36 | Sydney, Apr 24 12:36

Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota

Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota






Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota

8 вересня 2017 року в Києві відбувся Національний конкурс професійної майстерності Toyota. На восьме за ліком щорічне змагання з’їхалися найкращі продавці-консультанти та механіки з дилерських центрів Toyota всієї України. Конкурс організувала компанія "Тойота-Україна" за партнерської підтримки "Креді Агріколь Банк", компаній "АХА Страхування" та "Вюрт-Україна".




Темою цьогорічного конкурсу став слоган Together Everyone Achieves More, тобто "Разом Кожен Досягне Більшого". Наочним втіленням такого бачення стало спеціальне відеозвернення до кожного з 21 учасника, котре підготували команди дилерських центрів. Вони звернулися зі словами наснаги та віри в сили конкурсантів, що стало для учасників приємним сюрпризом та додатковою мотивацією досягти найвищих результатів.

"Принципи, які визначають ДНК Toyota, — а це пропонувати клієнтам продукти та послуги найвищої якості та завжди досягати більшого — можуть бути втіленими лише за умови відданої праці кожного члена команди. Кожен з вас є частиною команди Toyota, і разом ми рухаємося вперед, щоб досягти поставлених цілей. Ми цінуємо кожного з вас, тому що тільки разом кожен досягне більшого", — з таким словами звернувся до учасників та гостей Такахіде Аібара, генеральний директор "Тойота-Україна".

Цього року у конкурсі змагалися учасники у двох категоріях: "Продавець-консультант" і "Механіки". За результатами відбіркових тестів на фінал конкурсу потрапили найкращі учасники, які продемонстрували виняткові знання, вміння та навички як у спілкуванні з клієнтами, так і в діагностиці несправностей.

Фінальні випробування в категорії "Продавець-консультант" включали два завдання: консультація клієнта в салоні та консультація телефоном. Змагання в категорії "Механіки" проходили в три етапи: теоретична частина, робота з навігаційною системою та діагностичні роботи.

9 механіків та 12 продавців-консультантів продемонстрували свої знання, вміння та навички, а оцінювало їхню роботу професійне журі з найдосвідченіших працівників дилерської мережі Toyota, котрі й самі в попередні роки були переможцями або фіналістами конкурсу професійної майстерності Toyota.

Отже, місця розподілилися наступним чином.

Категорія "Продавці-консультанти":
І місце: Євген Погоняйло, Тойота Центр Київ "Сіті Плаза";
ІІ місце: Віталій Дудка, Тойота Центр Київ "Автосаміт";
ІІІ місце: Артем Ніколаєнко, Тойота Центр Одеса "ВіДі Пальміра".

Категорія "Механіки":
І місце: Ігор Лементов, Тойота Центр Харків "Автоарт";
ІІ місце: Євгеній Маньков, Тойота Центр Харків "Артсіті";
ІІІ місце: Віталій Гриценко, Тойота Центр Київ "Автосаміт".

Дивіться фото: Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota

Конкурс професійної майстерності Toyota — це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota і Lexus за звання найкращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз — подорож до Японії, де "Тойота Мотор Корпорейшн" проводить щорічну церемонію нагородження найкращих фахівців з усього світу.

Конкурс професійної майстерності Toyota є ще одним підтвердженням двох головних цінностей компанії: постійне вдосконалення ("Кайзен") і надання найвищого рівня якості обслуговування згідно з принципом "Клієнт — перш за все".

"Тойота Україна" вітає переможців та призерів, а також команди їхніх дилерських центрів з таким важливим досягненням.

За додатковою інформацією щодо Toyota, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Toyota в Україні.

Сайт

Визначено переможців VIII Національного конкурсу професійної майстерності Toyota


Новини Статті Аналітика
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Долар різко подешевшав в обмінниках Долар різко подешевшав в обмінниках Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті