Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:44 | London, Apr 25 02:44 | New York, Apr 24 22:44
Shanghai, Apr 25 10:44 | Tokyo, Apr 25 11:44 | Sydney, Apr 25 13:44

Вкласти в цеглу: наскільки вигідні інвестиції у ЖК Star City

Вкласти в цеглу: наскільки вигідні інвестиції у ЖК Star City






Вкласти в цеглу: наскільки вигідні інвестиції у ЖК Star City

У всьому світі інвестиції в нерухомість давно є одним з найпоширеніших типів вкладень приватних осіб. В Україні вони доволі довго конкурували з банківськими депозитами.




Втім, після зниження облікової ставки НБУ, що призвело до серйозного падіння прибутковості депозитів, баланс сил помітно змінився.

У березні 2021 року при розміщенні доларового вкладу банки пропонують українцям тільки 1-2,5% річних. У гривні прибутковість вища - до 9,5%. Але при цьому варто мати на увазі, що за останній рік національна валюта девальвувала відносно долара на цілих 12%, а дохід з депозитів оподатковується. Що ставить доцільність подібних вкладень під велике питання.

Не допомагає ситуації і незмінно низький рівень довіри до банківської системи. Згідно з грудневим дослідженням Центру Разумкова, комерційним банкам в тій чи іншій мірі довіряють менше 17% українців.

При цьому інвестиції в нерухомість рік за роком показують значно більш високу прибутковість. В середньому ціна квадратного метра в київській новобудові від старту продажів до введення в експлуатацію збільшується на 30-45%. Паралельно девальвації гривні зростає і вартість нерухомості в цілому - наприклад, в столичних будинках комфорткласу за останні 12 місяців вона додала 13%.

Водночас, вкладення в житло, на відміну від банківських, вимагають хоча б мінімального розуміння процесів на первинному ринку та вміння розрізняти більш перспективні об’єкти. Адже незалежно від мети покупки - для життя, подальшої переуступки або перепродажу, здачі в оренду - квадратні метри є інвестицією. І тому важливо, щоб їх капіталізація згодом росла.

Про те, як правильно обрати новобудову в 2021 році, ми розповімо на прикладі житлового комплексу Star City, який компанії BudCapital і «Київміськбуд» будують в Дніпровському районі Києва.

Вкласти в цеглу: наскільки вигідні інвестиції у ЖК Star City


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті