Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:07 | London, Apr 23 18:07 | New York, Apr 23 14:07
Shanghai, Apr 24 02:07 | Tokyo, Apr 24 03:07 | Sydney, Apr 24 05:07

В Україні знизилася реальна зарплата

В Україні знизилася реальна зарплата
Рейтинг: 0
Голосів: 0






В Україні знизилася реальна зарплата

Номінальна заробітна плата штатного працівника становить 5202 гривні.




 

Реальна заробітна плата в серпні 2016 року знизилася порівняно з показником минулого місяця на 2,9%, повідомляє Державна служба статистики України.

При цьому якщо порівнювати її із серпнем 2015 року, то реальна зарплата зросла на 15,4%.
 
Що стосується номінальної зарплати, то її середній показник в Україні становив 5202 грн. У порівнянні з липнем це зниження відбулося на 3,2%.
 
Порівняно із серпнем минулого року номінальна зарплата також зросла - на 23,7%.
 
Найбільш високі середні зарплати в серпні були зафіксовані в авіаційному транспорті - 26,5 тис. грн, у фінансовій і страховій діяльності - 10,9 тис. грн, і у сфері телекомунікацій - 9,6 тис. грн.
 
Найменший рівень середньої зарплати в серпні був відзначений у сфері поштової і кур’єрської діяльності - 2,9 тис. грн, в охороні здоров’я та освіті - по 3,5 тис. грн.
 
У серпні повідомлялося, що середня зарплата в Україні зросла на 22% за рік.
 
У той же час повідомлялось, що в Україні зростає заборгованість із зарплати.

В Україні знизилася реальна зарплата


Новини Статті Аналітика
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Метінвест заявив про підвищення зарплати працівникам Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар різко подешевшав в обмінниках Долар різко подешевшав в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Метінвест збільшив сплату податків до бюджету на 70% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті