Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:52 | London, Apr 25 13:52 | New York, Apr 25 09:52
Shanghai, Apr 25 21:52 | Tokyo, Apr 25 22:52 | Sydney, Apr 26 00:52

В Україні закриваються відділення банків

В Україні закриваються відділення банків
Рейтинг: 0
Голосів: 0






В Україні закриваються відділення банків

У першому півріччі державний Ощадбанк закрив 225 відділень, а націоналізований Приватбанк - 135.




За перші шість місяців 2018 року кількість відділень банків в Україні в першому півріччі 2018 року скоротилася на 361 (3,8%) - до 9128. Про це повідомляє НБУ у вівторок, 17 липня.

За інформацією регулятора, Ощадбанк залишається лідером за кількістю підрозділів з 2980 відділеннями, а Приватбанк - на другому місці (2108). У першому півріччі Ощадбанк закрив 225 відділень, тоді як Приватбанк - 135.
 
Великі підрозділи також мають Райффайзен Банк Аваль - 504 відділення і Укрсиббанк - 315 відділень.
 
За підсумками півріччя найбільше збільшення кількості підрозділів серед великих банків показали Альфа-Банк - на 72 відділення, до 259 (але зі скороченням числа відділень обраного сестринським Укрсоцбанку на 22 - до 209), А-банк - на 9, до 220, Укрбудінвестбанк - на 8, до 42, ПУМБ - на 7, до 172.
 
Раніше президент Петро Порошенко подякував НБУ за закриття 98 банків в Україні. Президент вважає правильним закриття близько сотні "хворих" банків, які не мали шансів на життя. Він назвав це однією з найскладніших реформ у країні.
 
Раніше НБУ рекомендував Росії згорнути свою банківську діяльність на території України і закрити дочірні фінустанови.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet.

В Україні закриваються відділення банків


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті