Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 07:27 | London, Apr 16 05:27 | New York, Apr 16 01:27
Shanghai, Apr 16 13:27 | Tokyo, Apr 16 14:27 | Sydney, Apr 16 16:27

Укртатнафта пообіцяла наситити ринок нафтопродуктів

Укртатнафта пообіцяла наситити ринок нафтопродуктів






Укртатнафта пообіцяла наситити ринок нафтопродуктів

У компанії є можливості збільшити завантаження технологічних установок і додатково виробити 120 тисяч тонн нафтопродуктів на місяць.




Можливе припинення поставок дизельного палива і скрапленого газу з Росії з 1 квітня не викличе дефіциту і зростання цін на українському ринку. Про це йдеться в заяві найбільшого внутрішнього виробника - Кременчуцького НПЗ (ПАТ Укртатнафта), оприлюдненій в четвер, 18 березня.

"Зважаючи на те, що частка поставок саме цих компаній (Proton Energy Group S.А. - ред.) торік склала менш як 30% споживання, ринок має можливості бути збалансованим за рахунок збільшення внутрішнього виробництва та імпорту з інших напрямків, в тому числі використовуючи морські поставки", - заявили в компанії.

Зазначено, що на сьогодні Укртатнафта має в своєму розпорядженні залишки нафтової сировини на терміналі в Одесі в обсязі двох танкерів, що дозволяє оперативно відреагувати у разі виникнення дефіциту на ринку.

Крім того, як зазначили в компанії, у неї є технічні можливості збільшити завантаження технологічних установок і додатково виробити 120 тисяч тонн нафтопродуктів на місяць.

Раніше видання Еnkorr повідомило, що внаслідок тиску українських силовиків швейцарський трейдер Proton Energy Group S.A. прийняв рішення припинити поставки нафтопродуктів на український ринок з 1 квітня 2021 року. У 2020 році трейдер відправив в Україну 1,74 млн т дизпалива (23,4% ринку) і 443 тис. т (22,3%) скрапленого газу.

За даними Консалтингової групи А-95, в 2020 році Укртатнафта виробила 1,057 млн

Укртатнафта пообіцяла наситити ринок нафтопродуктів


Новини Статті Аналітика
Офіційний курс долара на новому максимумі Офіційний курс долара на новому максимумі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Українське Дунайське пароплавство отримало рекордний прибуток у 2023 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів Samsung повернув собі лідерство на ринку смартфонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Компанія Tesla скоротить понад 10% персоналу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті