Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 15:07 | London, Apr 18 13:07 | New York, Apr 18 09:07
Shanghai, Apr 18 21:07 | Tokyo, Apr 18 22:07 | Sydney, Apr 19 00:07

Україна спалила газу вдвічі більше, ніж рік тому

Україна спалила газу вдвічі більше, ніж рік тому






Україна спалила газу вдвічі більше, ніж рік тому

У цьому опалювальному сезоні споживання газу зросло вдвічі і після його закінчення запаси опиняться на торішньому рівні.




 
У поточному опалювальному сезоні Україна використала вдвічі більше газу, ніж у минулому. Про це свідчать дані Укртрансгазу.
 
Так, у поточному сезоні вже використано майже 12 мільярдів кубометрів газу, тоді як в минулому - лише шість мільярдів кубометрів.
 
На цей момент у підземних сховищах знаходиться трохи менше 16,5 млрд кубометрів газу (використано 42% запасів).
 
При цьому в березні відбір газу знизився до 1,7 млрд кубометрів за 23 дні проти рекордних 2,9 млрд кубометрів за 28 днів лютого.
 
Нагадаємо, що Україна почала опалювальний сезон з рекордними запасами газу в майже 28,5 млрд кубометрів. А минулий сезон закінчила із запасами близько 15,8 млрд.
 
Зазначимо, що у 2020 році споживання газу впало в Україні на 2,7 млрд куб. м: населення скоротило споживання на 1,3 млрд кубометрів, а промисловість - на 1,4 млрд.
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Україна спалила газу вдвічі більше, ніж рік тому


Новини Статті Аналітика
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Гривня зміцніла після рекордного падіння Гривня зміцніла після рекордного падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У ДТЕК допомогли військовим збудувати укріплення на Донеччині У ДТЕК допомогли військовим збудувати укріплення на Донеччині У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Запоріжсталь спрямувала 750 млн грн на оновлення обладнання Запоріжсталь спрямувала 750 млн грн на оновлення обладнання Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті