Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:15 | London, Apr 25 15:15 | New York, Apr 25 11:15
Shanghai, Apr 25 23:15 | Tokyo, Apr 26 00:15 | Sydney, Apr 26 02:15

У Roshen підтвердили торгівлю з Придністров’ям

У Roshen підтвердили торгівлю з Придністров’ям






У Roshen підтвердили торгівлю з Придністров’ям

Компанія відправляє свою продукцію в Молдову, а виходить, що в Тирасполь. Цей бізнес прозорий, стверджує президент корпорації В’ячеслав Москалевський.




 
Кондитерська корпорація Roshen, яка належить президенту України Петру Порошенко, веде тороговлю з компанією Шериф із Придністров’я, попри спірний статус цього регіону. Про це повідомив президент корпорації В’ячеслав Москалевський у коментарі Радіо Свобода.
 
"Ну так, торгуємо, звичайно. І не тільки ми. Справа в тому, що ми торгуємо з ними, як із резидентами Молдови, розумієте", - сказав він.
 
На зауваження журналістів, що Придністров’я - це сепаратистський регіон, Москалевський відповів: "Взагалі,  про те, що він сепаратистський, мені не відомо. Це ж уже 10 або 20 років відбувається".
 
"Насправді, ми відправляємо цей товар у Молдову, а виходить, що в Тирасполь. Те, що в Молдові зараз обмірковують, як живе в Молдові Придністров’я, це для мене питання, розумієте? Я ж не один такий. Це ж зараз тільки молдавани спохватилися, а так ця практика існує вже років 20", - сказав Москалевський.
 
Президент Roshen також запевнив, що цей бізнес "прозорий": "У мене всі митні декларації. І в мене від’їжджають автомобілі, я отримую гроші, розумієте?".
 
А інформацію про те, що товар відправляли прямо в Придністров’я, в обхід контролю Молдови, він пояснив так: "Ця ситуація така, що на кордоні Молдови та України в районі Придністров’я - там не стоять молдавські прикордонники".
 
"Я можу сказати, що я досить довго їздив до Кишинева, і коли ви їдете в Кишинів з України, ви їдете по трасі Полтава - Кишинів, проїжджаючи через Придністров’я. Тобто для того, щоб потрапити в Молдову, потрібно проїхати через Придністров’я", - сказав Москалевський і додав, що "він не один там такий. там і Coca-Cola, і всі".
 
Нагадаємо, в Російському Липецьку залишаються під арештом 13 об’єктів нерухомості фабрики Roshen. Йдеться про склад готової продукції, чотири цехи, будівлі підсобного корпусу, а також сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тис. кв. метрів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал korrespondentnet

У Roshen підтвердили торгівлю з Придністров’ям


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Опубліковано дослідження сплати податків мережами АЗС України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках Долар і євро продовжують дорожчати у обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті