Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 07:19 | London, Apr 19 05:19 | New York, Apr 19 01:19
Shanghai, Apr 19 13:19 | Tokyo, Apr 19 14:19 | Sydney, Apr 19 16:19

У Китаї випробували першу комерційну ракету

У Китаї випробували першу комерційну ракету






У Китаї випробували першу комерційну ракету

Компанія OneSpace Technology планує щорічно складати, а також тестувати до 30 космічних ракет.




Китайський приватний виробник ракет компанія OneSpace Technology провела успішне випробування першої в країні комерційної ракети OS-X. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Центральне телебачення Китаю в четвер, 17 травня.

Запуск відбувся в четвер о 7.33 за місцевим часом на тестовому майданчику на північному заході Китаю. Політ балістичною траєкторією склав 306 секунд.

Стверджується, що від етапу проектно-конструкторської роботи до самого запуску компанії знадобився лише один рік.

Запущена ракета OS-X Chongqing Liangjiang Star здатна доставити корисний вантаж на орбіту на висоту 800 кілометрів над Землею.

Очікується, що OneSpace Technology буде здатна щорічно складати і тестувати 30 ракет, а щорічний дохід сягатиме 240 млн доларів.

Раніше повідомлялося, що в 2018 році Китай планує запустити 40 ракет-носіїв, у тому числі і свою найпотужнішу на даний момент Чанчжен-5 (Великий похід-5).

Нагадаємо, 31 березня Китай вивів на орбіту три супутники дистанційного зондування. Запуск ракети-носія Чанчжен-4 був здійснений з космодрому Тайюань в північній провінції Шаньсі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

У Китаї випробували першу комерційну ракету


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті