Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:05 | London, Apr 25 06:05 | New York, Apr 25 02:05
Shanghai, Apr 25 14:05 | Tokyo, Apr 25 15:05 | Sydney, Apr 25 17:05

Стало відомо, хто керуватиме ТЦ під брендом Амстор

Стало відомо, хто керуватиме ТЦ під брендом Амстор






Стало відомо, хто керуватиме ТЦ під брендом Амстор

Частиною торгових центрів групи компаній Амстор, яка пережила процес банкрутства, будуть спільно управляти Smart Holding і Concorde Capital.




 
Торговими центрами під брендом Амстор, які знаходилися в заставі в Укрексімбанку і були продані Concorde Capital на аукціоні в грудні минулого року, управлятиме оператор комерційної нерухомості East Solution Group. Останній входить у групу Smart Holding. Про це повідомляють Українські Новини.
 
Рішення про управління на партнерських умовах цими ТЦ, купленими компанією Мадера Девелопмент, прийняли представники Smart Holding і Concorde Capital.
 
Відзначається, що East Solution Group отримала в управління додатково сім торгових центрів у Запорізькій, Полтавській і Донецькій областях.
 
"East Solution Group (ESG) до моменту цієї угоди вже керував мережею торгових центрів у східних регіонах України. Напрацьована база орендарів площ ESG включає в себе сотні контрагентів. Співпраця з найбільшими ритейл-операторами України, такими як Золотий Вік, Лотос, EVA, Фокстрот, Брокард, Сільпо, Comfy, підтверджує, що торгові площі працюють відповідно до кращих стандартів. ESG готовий привнести в партнерство свою операційну експертизу і напрацьовані комерційні зв’язки", - ідеться в повідомленні.
 
Відзначається, що ця угода дозволить Concorde Capital знизити ризики операційного управління; ESG, у свою чергу, зможе запропонувати більше торгових площ і на більш вигідних умовах своїм клієнтам.
 
Нагадаємо, у грудні 2020 року ТОВ Мадера Девелопмент, що входить у Concorde Capital, придбало на аукціоні Prozorro майно, яке раніше належало групі компаній Амстор. Виставлений Укрексімбанком лот був викуплений за 456 млн грн при стартовій ціні 283,5 млн грн. У 2019 році мережа Амстор була визнана банкрутом.
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Стало відомо, хто керуватиме ТЦ під брендом Амстор


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті