Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 15:28 | London, Apr 19 13:28 | New York, Apr 19 09:28
Shanghai, Apr 19 21:28 | Tokyo, Apr 19 22:28 | Sydney, Apr 20 00:28

Сервіс запису Likarni відзначає дворіччя

Сервіс запису Likarni відзначає дворіччя
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Сервіс запису Likarni відзначає дворіччя

19 жовтня проекту Likarni.com виповнюється два роки. Про себе і про створення проекту розповів генеральний директор ТОВ "Лікарніком" Кравченко Кирило. Історія проекту Лікарні — частина життя, вплетена в біографію.




Як виростити стартапера

Навчання завжди давалося легко — районні та міські олімпіади як розвага, художня школа, латинські танці та самбо для душі. Скрізь перший, відмінник у всіх напрямках. Дитяча мрія — стати хірургом-кардіологом. Однак, логічна структура мислення і любов до фізики визначили вибір інституту. У ХНУ імені В.Н. Каразіна готували кращих фізиків у Харкові. Обрана була спеціалізація "Теоретична фізика". Кирило більше теоретик, ніж практик, тому не став медиком. На останньому курсі вирішив спробувати себе в сфері програмування — вийшло і сподобалося, з тих пір програмування стало невід’ємною частиною життя.

"Після захисту дисертації для мене настав переломний момент — потрібно було обирати — залишатися в науці або йти. Мій науковий керівник і колеги по інституту багато чому мене навчили, однак, займатися наукою в Україні — це як їхати на триколісному велосипеді, коли інші країни мчать на болідах. Я міг виїхати за кордон, але не був готовий ".

У 2012 році Кирило покинув улюблену науку і ФТІНТі, щоб повністю зануритися в світ web. Тоді, у 27 років, Кирило керував веб-студією з 6 співробітників з декількома десятками сайтів різної складності в портфоліо. Багато проектів реалізовувалися спільно з молодшим братом Кирила — Артемом. З різницею у віці всього 1 рік вони все життя пліч-о-пліч.

Початок
"Один з клієнтів в Москві, для якого було реалізовано багато проектів, замовив реалізацію медичного сайту-лідогенератора," під ключ " — від дизайну до непростої адмінки. Це був початок Medbooking, який отримав інвестиції від фонду Adventure ".

На тлі тривалої та успішної спільної роботи Кирило став технічним директором проекту. Штат збільшився до 45 співробітників. З Харкова велася робота по копірайту, контенту, SEO, верстці, програмуванню і UX.

Працювали в Медбукінгу фактично сім’єю — дружина Кирила Альона, Артем з дружиною Оленою, молодший брат Дмитро. Проект одного за іншим обходив конкурентів на ринку і за 2,5 року роботи з 16-го місця серед лідогенераторів Москви піднявся на 2-е.

"Та робота дала колосальний досвід і знання, незважаючи на розбіжності, суперечки та інші негативні моменти, в той час, я радий, що працював з кожним з моїх колег по проекту".

Після виходу з проекту, був заснований новий стартап — Український лідогенератор "Лікарніком". Створювали самі — Кирило із середнім братом та їхні дружини.

Likarni: стартап з нуля

"Перші місяці згадувати сумно і смішно — що і як робити з технічної точки зору ми знали досконально, а ось як підписувати Договори, створювати колл-центр, писати скрипти — це все було одкровенням. Перші дзвінки від пацієнтів, розгубленість, перші відмови клінік, нерви і завзятість ... Ми тоді шалено втомлювалися, тому що робили все вчотирьох в маленькому незручному офісі за свої гроші по 12 годин на день ".

Через півроку після запуску стартап Лікарніком отримав інвестиції і перспективу розвитку не тільки в Україні, але і в інших країнах СНД.

"Отримати інвестиції в проект — як отримати медаль вагою 5 кг. Це визнання здібностей, довіру і вантаж відповідальності одночасно. "

Дивіться фото: Сервіс запису Likarni відзначає дворіччя

Зараз в компанії Likarni працює 40 чоловік.

На момент отримання інвестицій сайт отримував:

• трафік 25 000 унікальних користувачів на місяць;
• 100 звернень на день;
• 6 співробітників.

Паралельно під керівництвом Артема Кравченко розвивається сервіс в Москві — meds.ru, навесні відкритий сайт з пошуку співробітників в медичній і фармсферах rabota.Likarni, в планах нові цікаві та корисні проекти.

Зараз сайт Likarni має:

• понад 300 000 унікальних користувачів на місяць;
• в середньому 2000 звернень в день;
• 44 співробітника в команді.

Проект є другим за величиною сервісом запису пацієнтів в Україні та продовжує розвиток.
 

Сервіс запису Likarni відзначає дворіччя


Новини Статті Аналітика
Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Метінвест запустив психологічний курс по взаємодії з ветеранами Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Названо рейтинг банків України за кількістю відділень Названо рейтинг банків України за кількістю відділень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Три світові аукціонні будинки претендують на реалізацію яхти Медведчука Три світові аукціонні будинки претендують на реалізацію яхти Медведчука Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар досяг психологічного рубежу в обмінниках Долар досяг психологічного рубежу в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Відкрий для себе нове обличчя Pepsi в Україні Відкрий для себе нове обличчя Pepsi в Україні Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті