Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 12:53 | London, Apr 24 10:53 | New York, Apr 24 06:53
Shanghai, Apr 24 18:53 | Tokyo, Apr 24 19:53 | Sydney, Apr 24 21:53

ПриватБанк заробив понад 30 млрд. під час війни

ПриватБанк заробив понад 30 млрд. під час війни






ПриватБанк заробив понад 30 млрд. під час війни

Для покриття підвищених кредитних ризиків в умовах війни у 2022 році ПриватБанк сформував резерви на суму понад 14,5 млрд гривень.




 
Чистий прибуток державного ПриватБанку у 2022 році склав 30,25 млрд гривень, що на 13,7% менше, ніж у 2021 році (35,05 млрд гривень). Про це повідомила прес-служба банку у четвер, 2 лютого.
 
 
"ПриватБанк завершив 2022 рік з чистим прибутком 30,25 млрд гривень в умовах воєнного стану в Україні, тривалої невизначеності та потреби у підтримці власних працівників клієнтів та малого і середнього бізнесу. Це попередні дані щодо підтвердження річної та фінзвітності банку зовнішнім аудитором", – йдеться у повідомленні. 
 
Зазначено, що для покриття підвищених кредитних ризиків в умовах війни у 2022 році ПриватБанк сформував резерви на суму понад 14,5 млрд. гривень. Також протягом року було сформовано резерви під очікувані збитки внаслідок бойових дій: під втрати готівки та інших активів через руйнування приміщень та банкоматів.
 
За минулий рік кількість активних клієнтів – приватних осіб банку збільшилася на 150 тисяч. Тепер у банку 19,1 млн. активних клієнтів фізичних та юридичних осіб.
 
Також за 2022 рік додалося 1,3 млн. активних клієнтів Приват24. Загалом у банку 13,1 млн. активних клієнтів.
 
З 1200 відділень щодня під час війни відкривалося, у середньому, 80% відділень. Крім того, банк протягом року підтримував мережу банкоматів та POS терміналів на рівні 80% та більше.
 
Нагадаємо, ще у листопаді ПриватБанк заявив про різке зниження прибутку. На цей показник вплинули заходи, запроваджені для зниження кредитного навантаження з початку повномасштабної війни.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

ПриватБанк заробив понад 30 млрд. під час війни


Новини Статті Аналітика
Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Долар і євро знову подорожчали в обмінниках Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер SHERIFF Demining ініціював новий стандарт професії демінер Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті