Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:08 | London, Apr 25 02:08 | New York, Apr 24 22:08
Shanghai, Apr 25 10:08 | Tokyo, Apr 25 11:08 | Sydney, Apr 25 13:08

Продажі елітної нерухомості у Великобританії зростають всупереч кризі

Продажі елітної нерухомості у Великобританії зростають всупереч кризі






Продажі елітної нерухомості у Великобританії зростають всупереч кризі

Продажі будинків у Великобританії, вартість яких перевищує 2 млн фунтів (2,5 млн євро), побили рекорд 1995 року.



А что же делать, если мы впервые приехали в Англию, как снять квартиру / жилье в Лондоне, спросите Вы. Платить, ответим мы Вам. Если Вы первый раз снимаете жилье, или это первая аренда квартиры Лондон на Ваше имя, тогда единственный способ решения проблемы - внести плату за квартиру на 6 месяцев вперед.

Незважаючи на побоювання британських ріелторів, ринок дорогих будинків у Британії (вартістю більше 2 млн фунтів), продовжує зростання.

За статистикою, число угод з такими будинками в 2011 році склало 1518, що на 5% більше, ніж у 2010 році. Це рекордний показник з 1995 року.

Таким чином, дорогі будинки продаються в Британії значно краще, ніж "стандартні" - загальне число угод з нерухомість в Королівстві в 2011 році знизилося на 4%.

Нещодавно повідомлялося, що вторинне житло Києва за березень незначно подешевшало, в середньому на 2%, досягши рівня $ 2056 за один кв. м площі. При цьому пропозиція на вторинному ринку підвищилася на 6,72%.

 

Продажі елітної нерухомості у Великобританії зростають всупереч кризі


Новини Статті Аналітика
У проблемних країнах Європи значно подешевшала житлова нерухомість У проблемних країнах Європи значно подешевшала житлова нерухомість Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті