Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:45 | London, Apr 26 00:45 | New York, Apr 25 20:45
Shanghai, Apr 26 08:45 | Tokyo, Apr 26 09:45 | Sydney, Apr 26 11:45

Порошенко схвалив корективи до Податкового кодексу

Порошенко схвалив корективи до Податкового кодексу
Рейтинг: 0
Голосів: 0






Порошенко схвалив корективи до Податкового кодексу

Це зроблено для "поліпшення інвестиційного клімату".




Закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні" був підписаний президентом, повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"Податкові інспекції на рівні районів перетворяться з контрольних та перевіряючих органів в консультативні. Це дуже важливо. Саме такою ми повинні бачити податкову інспекцію, коли підприємець туди звертається і отримує консультації. Більше немає жодних "маски-шоу", жодних корупційних схем", - зазначив Порошенко.
 
Контрольні функції податкової інспекції залишаються на обласному рівні, що повинно підвищити "рівень компетентності та професіоналізму" і значно скоротить кількість перевірок. Також законом від будь-яких перевірок на три роки звільняються новостворені підприємства, якщо вони мають обіг менш як 3 млн грн.
 
Доступ до реєстрів відшкодування податку на додану вартість передається Мінфіну, щоб забезпечувати ефективне і автоматичне відшкодування ПДВ.
 
Кроки з адміністрування податку на прибуток, ПДВ, ЄСВ, ПДФО та інших створює "кардинально інший податковий, інвестиційний клімат". Глава держави висловив упевненість, що швидка імплементація цього закону значно покращить інвестиційний клімат в Україні.
 
Крім того, Порошенко підписав закон "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Згідно з ним, до 31 грудня 2017 року встановлюється мораторій на держконтроль у сфері господарської діяльності.
 
Так, позапланові заходи державного нагляду на підставі звернення фізособи про порушення проводиться органом державного нагляду за погодженням Держрегуляторної служби, яка до початку проведення контролю зобов’язана оприлюднити це узгодження на своєму офіційному веб-сайті. Без цього проведення позапланового держнагляду забороняється.
 
Нагадаємо, раніше в Україні дозволили закривати бізнес через інтернет.

Рада прийняла закон про спрощення податкової системи

Порошенко схвалив корективи до Податкового кодексу


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Приватбанк отримав 14 млрд прибутку за перший квартал Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Офіційні курси долара і євро різко зросли Офіційні курси долара і євро різко зросли Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік Toyota продала рекордні 10,3 млн автомобілів за рік У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Нацбанк вдруге поспіль знизив облікову ставку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті