Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 02:55 | London, Apr 19 00:55 | New York, Apr 18 20:55
Shanghai, Apr 19 08:55 | Tokyo, Apr 19 09:55 | Sydney, Apr 19 11:55

Підприємці запропонували Раді спосіб знизити ціни на товари

Підприємці запропонували Раді спосіб знизити ціни на товари






Підприємці запропонували Раді спосіб знизити ціни на товари

Міжбанківський збір в Україні один з найвищих у Європі - у середньому 2% проти 0,2%. Нардепам пропонують врегулювати це питання.




 
Українські підприємці звернулися до Верховної Ради із пропозицією прийняти закон про зниження плати за розрахунки за допомогою платіжних терміналів у торгових мережах, що дасть можливість знизити ціни на товари. Про це йдеться в заяві Української ради бізнесу.
 
Нардепам пропонують на підставі вже зареєстрованих законопроектів створити новий, який врегулює питання зниження ставок еквайрингу й інтерчейнджу до європейського рівня - 0,5% і 0,3% відповідно.
 
"З метою розвитку безготівкових розрахунків, імплементації норм європейського законодавства, підтримки бізнесу під час пандемії закликаємо народних депутатів розглянути законопроекти №4178 і №4178-1 і на їхній основі розробити 4178-р, який врегулює питання зниження ставок еквайрингу і інтерчейнджу до європейського рівня оптимальним чином", - ідеться в заяві.
 
В УРБ відзначають, що міжбанківський збір в Україні один з найвищих у Європі - ставка досягає 2,4%, при середній - близько 2%. У Європі ж його розмір регулюють законодавчо на рівні 0,2-0,3%.
 
"Наприклад, згідно з інформацією, розміщеною на офіційному сайті Mastercard, розмір комісії інтерчейнджу при розрахунку споживачів платіжними картками (Consumer Card Interchange Fees) в Італії, Бельгії, Австрії, Франції, Німеччині, Латвії, Болгарії - складають від 0,2 до 0, 3%, а іноді для сфери ритейлу - 0%, в Узбекистані - base 0,75%, у Туреччині коливаються від 0,65% до 1,32%, у Республіці Білорусь - від 0,3% до 0,8% і т.д.", - наголошується в заяві.
 
Аналогічні обмеження існують і в інших країнах світу, відзначають в УРБ.
 
Тим часом у парламенті зареєстровано пакет законопроектів про податкову амністію.
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Підприємці запропонували Раді спосіб знизити ціни на товари


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті