Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 10:46 | London, Apr 19 08:46 | New York, Apr 19 04:46
Shanghai, Apr 19 16:46 | Tokyo, Apr 19 17:46 | Sydney, Apr 19 19:46

Осінній спалах коронавірусу: як убезпечити працююче населення від COVID-19

Осінній спалах коронавірусу: як убезпечити працююче населення від COVID-19






Осінній спалах коронавірусу: як убезпечити працююче населення від COVID-19

Ситуація з Covid-19 в Україні та в світі загострюється: епідеміологи попереждають про новий спалах захворюваності на коронавірус.




Статистика демонструє зростання, яке розпочалося ще в липні. З початку вересня щодоби реєструють більше 4500 хворих, що відповідно впливає на заповнення ліжок у медзакладах. Нова хвиля коронавірусу стала помітною вже у період серпневих свят, а на осінь прогнозують стрімкий ріст кількості хворих, яким може знадобитися фахова медична допомога та, в окремих випадках – госпіталізація.

«Цієї весни ми всі стали свідками того, як на коронавірус почала хворіти велика кількість саме працездатного населення, – зазначає Владислав Махлай, Директор Департаменту корпоративного бізнесу страхової компанії TAS Life. – За прогнозами спеціалістів, новий штам вірусу є набагато більш небезпечним та загрозливішим, ніж попередні. І все більше людей переносять цю хворобу з ускладненнями та потребують професійної медичної допомоги».

Як захистити працівників компаній в період підвищеного попиту на медичні послуги? Як бути впевненим, що співробітник зможе дозволити собі потрібні ліки та дороговартісні діагностики? Як забезпечити працівнику вчасну фахову та цілодобову консультацію у приватній клініці без черг та зайвих труднощів?

Програма «Захист від COVID-19» від TAS Life дозволить підготуватися до цих небезпек. Вона покриває діагностику, госпіталізацію, інтенсивну терапію та навіть втрату життя внаслідок інфікування коронавірусною хворобою, а також опцію «телемедицини» на випадок потреби у віддаленій консультації з лікарем.

«Страхуванню підлягають колективи від 5-ти осіб, а в межах програми передбачена можливість страхування родичів. На поточний момент вже 15 компаній застрахували свої колективи в TAS Life. Попит на цю програму знов підвищується, в тому числі у зв’язку з початком бізнес-сезону у великих українських містах, яка, на жаль, співпадає із погіршенням епідеміологічної ситуації», – резюмує Владислав.

Розмір страхового внеску на 1 особу в рамках програми становить 1500 грн за весь період дії страхового договору, а страхова виплата становить 100% від страхової суми (та відрізняється в залежності від страхового ризику). Детальніше – дізнавайтеся за посиланням.

Бережіть себе та будьте здорові!

 

Осінній спалах коронавірусу: як убезпечити працююче населення від COVID-19


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті