Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 20:59 | London, Apr 24 18:59 | New York, Apr 24 14:59
Shanghai, Apr 25 02:59 | Tokyo, Apr 25 03:59 | Sydney, Apr 25 05:59

Новий український лоукостер виходить на ринок авіаперевезень

Новий український лоукостер виходить на ринок авіаперевезень




23 листопада 2020 в 19:49 - Адміністратор ІНВЕСТИЦІЇ орг


Новий український лоукостер виходить на ринок авіаперевезень

Компанія Bees Airline зараз володіє двома літаками, взятими в лізинг, а ще два планує отримати в наступному році.




 
На ринку з’явиться ще одна українська лоукост-авіакомпанія. Про це повідомляє Mintrans у понеділок, 23 листопада.
 
Компанія під назвою Bees Airline базуватиметься в аеропорту Київ (Жуляни) і має намір працювати у двох сегментах: чартерні перевезення та лоукост. При цьому останні компанія хоче почати на регулярній основі у квітні 2021 року - це і стане повноцінною датою старту роботи перевізника.
 
У той же час ціни на квитки у Bees Airline поки не коментують.
 
Відзначається, що перші рейси будуть чартерними і попрямують у Єгипет. Залежно від терміну отримання ліцензії, політ може відбутися на новорічні свята. Також серед можливих літніх напрямків розглядається Батумі, Грузія.
 
Bees Airline володіє двома Boeing 737-800, взятими в лізинг. Ще два компанія планує прийняти в наступному році, а в 2022 році має намір розширитися до шести літаків у парку.
 
Авіаперевізник уже підписав два договори з турагентствами для чартерних перевезень. Одне з них - Tez Tour Ukraine, яким володіє співвласник Bees Airline Сергій Буртин. Уже було інвестовано більше $1 млн, а операційний прибуток очікують через два роки.
 
Нагадаємо, що в ЄС є три сценарії відновлення авіапольотів. У найгіршому випадку обсяги пасажирських авіаперевезень 2019 року відновляться не раніше 2029 року.
 
Також повідомлялося, що Fly Emirates на рік залишила співробітників без зарплати. У дні неоплачуваної відпустки компанія продовжить надавати житло, медичні страховки й інші бонуси.
 
Новини від Корреспондент.net у Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Новий український лоукостер виходить на ринок авіаперевезень


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ОГП після аудиту закрив п’яту частину проваджень проти бізнесу ОГП після аудиту закрив п’яту частину проваджень проти бізнесу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті