Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 22:36 | London, Apr 24 20:36 | New York, Apr 24 16:36
Shanghai, Apr 25 04:36 | Tokyo, Apr 25 05:36 | Sydney, Apr 25 07:36

Німеччина заробила на боргах Греції майже три мільярди євро

Німеччина заробила на боргах Греції майже три мільярди євро






Німеччина заробила на боргах Греції майже три мільярди євро

Відсотки по кредитах та цінних паперах Греції принесли Німеччини 2,9 мільярда євро. Німецькі Зелені закликає знизити борговий тягар країни.




З 2010 року Німеччина заробила на покупці грецьких облігацій в рамках програми Європейського центрального банку (ЄЦБ) 2,9 мільярда євро. Про це йдеться у відповіді уряду ФРН на запит німецьких Зелених, повідомила в четвер, 21 червня, агенція dpa.

Відповідно до укладених угод, прибуток країн, які вони отримали під час викупу грецьких облігацій, повинен бути перерахований Греції. Вона, у свою чергу, обіцяла провести реформи та запровадити заходи економії.

До 2017 року Німецький федеральний банк в рамках програми ЄЦБ заробив близько 3,4 мільярда євро. При цьому Греції і Європейському стабілізаційному механізму прибуток було перераховано в 2013 році (527 мільйонів євро) і в 2014 році (387 мільйонів євро). Крім того, кредит Афінам по лінії державного банку KfW приніс ФРН відсотки в розмірі 400 мільйонів євро.

Експерт Зелених з бюджетних питань Свен-Крістіан Кіндлер (Sven-Christian Kindler) закликав знизити борговий тягар Греції. Неприпустимо санувати бюджет ФРН мільярдними нарахуваннями за відсотками від грецьких паперів, вважає він. За словами Кіндлера, Греція запровадила жорсткі заходи економії і виконувала свої зобов’язання. Тепер Єврогрупа повинна "виконати свої обіцянки", заявив він.

Нагадаємо, що з 2010 року Греція отримує від структур Євросоюзу і Міжнародного валютного фонду (МВФ) фінансову допомогу. Виплати по третьому пакету допомоги в розмірі 86 мільярдів євро будуть завершені в серпні.

Афіни витратять близько 3,3 мільярда євро на обслуговування кредитів. Частина інших коштів піде на створення резервного запасу для періоду після закінчення виплат по третьому пакету. 21 червня міністри фінансів країн Європи обговорять подальше зниження боргового тягаря Греції.

Джерело: Українська служба DW


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Німеччина заробила на боргах Греції майже три мільярди євро


Новини Статті Аналітика
Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Російський суд заарештував усі кошти найбільшого банку США у РФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Туреччина рекордно наростила імпорт нафти з Росії - ЗМІ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті В SCM відзвітували про побудування 80 км фортифікацій на фронті Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС Мінекономіки анонсувало наступний транш від ЄС У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Прибуток Tesla зменшився на 55% Прибуток Tesla зменшився на 55% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті