Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:41 | London, Apr 18 23:41 | New York, Apr 18 19:41
Shanghai, Apr 19 07:41 | Tokyo, Apr 19 08:41 | Sydney, Apr 19 10:41

Нафтогаз оцінив інвестиції у вищий видобуток газу

Нафтогаз оцінив інвестиції у вищий видобуток газу






Нафтогаз оцінив інвестиції у вищий видобуток газу

Компанія планує інвестувати в розробку родовищ на шельфі Чорного моря. Для цього потрібно десятки мільярдів доларів.




 
Для збільшення видобутку газу в Україні необхідно інвестувати за 10 років 20 мільярдів доларів у розробку шельфу Чорного моря. Такі підрахунки публікує Нафтогаз у четвер, 5 серпня.
 
 
"Розвідка і освоєння нових акваторій Чорного моря разом з нетрадиційними і глибокими родовищами газу є частиною планів Нафтогазу на найближчі роки. Реалізація цих планів вимагає близько 20 млрд інвестицій доларів США протягом наступних 10 років", - йдеться в повідомленні.
 
У Нафтогазі кажуть, що є одним із найбільших виробників газу в Європі з річним видобутком 14 млрд кубометрів, і зосереджуються на видобутку газу як найбільш екологічно чистого викопного палива.
 
Відзначається, що в цілому Нафтогаз має газові активи, які дозволять збільшити запаси до 600 млрд кубометрів.
 
Як відомо, Нафтогаз отримав без аукціону 20 спецдозволів терміном на 30 років на видобуток нафти і газу на шельфі Чорного моря. Це стало можливо з дозволу уряду.
 
Нагадаємо, за даними Оператора ГТС України, в 2020 році українські підприємства видобули 20,2 млрд кубометрів газу, що на 2% (415 млн кубометрів) менше, ніж роком раніше. Видобуток скорочується два роки поспіль - в 2019 році видобуток газу в Україні впав на 1,4% - до 20,7 млрд кубометрів.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Нафтогаз оцінив інвестиції у вищий видобуток газу


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті