Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 22:20 | London, Apr 18 20:20 | New York, Apr 18 16:20
Shanghai, Apr 19 04:20 | Tokyo, Apr 19 05:20 | Sydney, Apr 19 07:20

Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами

Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами






Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами

Компанія продаватиме газ комерційним і промисловим споживачам за ринковими цінами.




 
Нафтогаз здатний забезпечити попит промисловості в газі, але за ринковими цінами. Про це в понеділок, 18 жовтня, заявив глава компанії Юрій Вітренко.
 
"Тут питання в тому, чи готові комерційні, промислові споживачі купувати газ за ринковою ціною. Якщо так, то Нафтогаз завжди був і залишається надійним постачальником газу, і ми забезпечимо всі потреби таких споживачів", - сказав він.
 
Також Вітренко відзначив про наявність потужностей для додаткового імпорту газу з Європи. "У нас є можливість імпортувати газ з різних європейських країн: це Польща, Угорщина, Словаччина. Зараз розробляється варіант імпорту з Румунії", - уточнив він.
 
Також глава Нафтогазу нагадав, що потреби населення і ТКЕ забезпечуються за рахунок власного видобутку газу і накопиченими запасами.
 
Відзначимо, сьогодні ціна на газ в Європі спочатку впала нижче за 1000 доларів за тисячу кубометрів, а потім різко зросла на 300 доларів на тлі відмови Газпрому бронювати додаткові потужності транзиту через Україну.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

Нафтогаз готовий продавати промисловості газ за ринковими цінами


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті