Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:37 | London, Apr 19 02:37 | New York, Apr 18 22:37
Shanghai, Apr 19 10:37 | Tokyo, Apr 19 11:37 | Sydney, Apr 19 13:37

На Хмельницькій АЕС відключився енергоблок

На Хмельницькій АЕС відключився енергоблок






На Хмельницькій АЕС відключився енергоблок

Перший енергоблок вимкнено за фактом спрацювання диференціального захисту блокового трансформатора.




 
У ніч на вівторок, 25 січня, на Хмельницькій АЕС енергоблок №1 було відключено від енергомережі за фактом спрацювання диференціального захисту блокового трансформатора з подальшою роботою захисту реакторної установки, повідомила прес-служба станції.
 
 
 
Попередня оцінка події за міжнародною шкалою оцінки ядерних подій INES - "поза шкалою/0", тобто подія є несуттєвою для безпеки.
 
Створено комісію з розслідування причин цієї події.
 
"Радіаційний стан на промисловому майданчику і в зоні спостереження ХАЕС не зазнавав змін і перебуває на рівні, який відповідає нормальній експлуатації енергоблоків і не перевищує природних фонових значень", - йдеться в повідомленні.
 
На цей момент у роботі перебувають 13 з 15 енергоблоків чотирьох АЕС України: на енергоблоці №4 Рівненської АЕС триває 66-та доба середнього планового ремонту.
 
25 січня на Запорізькій АЕС планували від енергосистеми відключити блок №4, щоб усунути газову нещільність турбогенератора із часом тривалості робіт до 07:00 27 січня.
 
Напередодні Южно-Українська АЕС підключила енергоблок №3 до енергосистеми після поточного ремонту, для виконання якого енергоблок було відключено вдень 22 січня.
 
Новини від Корреспондент.net у Підписуйтесь на наш канал korrespondentnet

На Хмельницькій АЕС відключився енергоблок


Новини Статті Аналітика
У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі У ДТЕК заявили про спроби Росії дискредитувати енергетиків в Одесі Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Долар оновив історичний рекорд в Україні Долар оновив історичний рекорд в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Raiffeisen Bank очікує звернення від ЄЦБ щодо виходу з ринку РФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Долар і євро подорожчали в обмінниках Долар і євро подорожчали в обмінниках У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ У Франції заарештували віллу екс-дружини Путіна - ЗМІ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті